Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

onsdag 30 maj 2007

Poppins rum

Vädret är oberäkneligt. Från solsken och 27 grader - till åska och störtskurar - till 18 grader och mulet. Så just nu är det inte väder att vara ute, regnet hänger i luften. I stället sitter jag i TV-rummet på andra våningen. Om jag lyfter blicken från datorn ser jag motivet där nere till vänster. Som ni förstår av bilden, har jag en liten hobby.... Mer om det en annan gång.

Till höger ser ni soffan jag sitter i. Den börjar bli sliten nu, min rödrandiga soffa, men den är så mysig. Lite skrytsamt har jag lagt min nya kudde längst fram. En jordgubbskudde för fyndpriset 30 kr (med innerkudde!). Det syns inte på bilden men prickarna på jordgubbarna är små, små svarta pärlor.

Jag sitter ofta här framför TV:n och bloggar samtidigt som jag kan slänga ett öga på programmen. Så digital man har blivit. Hur ser era bloggställen ut?

16 kommentarer:

Signes vind sa...

Sånt gulligt collage - med hjärtan o allt. Förstår att du trivs. Jag ska måla mitt bloggskrivbord vitt o sen fota allt - har flyttat in i dotterns gamla rum men är inte klar än. Just nu sitter jag i en gungstol med datorn i knäet o har gjort en paus i den senaste Bondfilmen - blir inget bloggande idag - man får spara lite på det goda i livet. Kram Lotta

Cia sa...

Jag vill absolut veta och framförallt se mer av din hobby!
Mitt bloggställe är i vardagsrummet. Så när jag och minstingen är ensamma hemma är det en riktigt bra bloggplats, jag har bra koll på vad han gör under tiden. Men när hela familjen är hemma så är det för stökigt och datorn är upptagen hela tiden....Nu är stället perfekt dvs. resten av familjen sover jag får sitta i lugn o ro titta lite på tv emellan och när jag blickar ut genom fönstren ser jag ut över trädgården. Kram/C

Trolda sa...

Mitt lilla bloggställe är inte alls lika mysigt som ditt...Ett hörnbord från IKEA i "teverummet".Inga fluffiga röda jordgubbskuddar här inte...=D Men väl en omklädd hård stol att sitta på....Hade jag nu haft något mjukt bekvämt hade väl tiden här utökats betydligt kan jag tro..=D

Trolda - godmorgon!

Anna sa...

De där gubbarna såg mysiga ut, gör du sådana? Håller med dig om vädret, man blir så trött när det är grått. Men 27 grader har jag då inte stött på här annat än på inglasade balkongen. Jag har en liten skrubb som är mitt arbetsrum, som jag satt upp ett Elfa-system i som bord och hyllor. Det finns inget fönster, så jag har målat väggen ljus och plockat in lite rosa och rött så det ser halvinbjudande ut iaf. Där sitter jag och bloggar.
Ha en fin dag!

Lina sa...

Vilket fint collage du gjort! Gubbarna var jätte söta!

vildängel sa...

Mitt är garanterat tv-fritt, men jag har en soffa här inne där jag brukar ligga och läsa när jag inte surfar. När jag surfar är det hunden som innehar platsen i soffan. Här finns ett bra skåp för förvaring och kanske om jag har lite tur snart en bokhylla för alla mina böcker. Och just det ja - det är ju här inne jag målar och grejar och mojjar på oxå. :)

Monica sa...

Mysigt med ditt rum..jordgubbskudden ser läcker ut. Mitt bloggrum är inte så mysigt..ibland lyfter jag in laptoppen i vardagsrummet så jag sitter lite goare. Vad varmt ni har haft här har det legat på 12-15 grader med regn i flera veckor nu man bli lite less på det..men väderprognosen för helgen ser lovande ut. Apropå min blogg...den är besvärlig var inne o testade nyligen på den bloggportalen du har och det är ju fantastiskt lätt här..hade jag vetat ..men nu är jag där jag är..och det börjar ju rätta till sit..kram Monica

Guldkant På Livet sa...

Så mysig soffa och vilket fynd för kudden!! Jättefina bildcollage som vanligt! Tja, hur mitt bloggställe ser ut... Jag har en stationär dator, på övervåningen. Ett gammal brunt skrivbord, en vit gammal stol med rödrandig kudde på, en bricka med halväten ostmacka och en stor halv kopp kallt te och en utslagen katt i knät..... ; )
Ha en bra torsdag!! Mari.

Solkatter & dammråttor sa...

Vad spännande...målar du...det vill vi gärna se =)
Jättesöt kudde och man ser pärlorna när man förstorar bilden...vilket fynd!
Kram!

Eva Agnes sa...

Ja, det är tidningen jag fick av Jesper i juklapp. Jag fastanr alltid för slitna, rostiga och avskavda inredningar....:-)
Skulle själv inte kunna bo i ett rullande hem eftersom jag är beroende av min trädgård och omgivningen...
Mitt bloggställe är mitt lilla sovrum mot gatan. Det har varit mina barns rum i omgångar. Ljusblåblommiga tapeter, gammalt vitmålat skrivbord, perforerad vägg :-)))
Superkram tillbaka Poppins

Äppelhem sa...

Jag sitter för tillfället framför tv:n och surfar men i vanliga fall har vi arbetsrummet i vårt lilla kök som inte rymmer ett vettigt köksbord. Mitt skrivbord och hela köksmiljön har tidigare varit väldigt oinspirerande men jag håller på att ändra på det och hoppas bli klar nån gång i sommar.

Har aldrig fyndat i soprummet förut och inte den här gången heller, det här var en stol som nån hade slängt ut i källargången från ett förråd. Inte mig emot... :-)

Ha en fortsatt bra kväll!

Kram Linnéa

Tingeltangel sa...

Det så fint ut i ditt blogg-rum. Vilket gulligt collage du gjort. Förstår att du målar och det låter ju jättespännande. Mitt bloggställe är vårt arbetsrum. Tyvärr har husets alla viktiga papper, tidningar mm en tendens att hamna där så det är inte så kul att visa på bild.

johanna sa...

Hej
ohh vilka bilder från frankrike..man blir helt sjuk...
om du åker till danmark lova att ta med kameran så jag kan njuta lite oxå=)
mitt bloggställe är i köket,har en bärbar här på köksbänken..=)Ha en underbar kväll o helg hoppas ni åker för det är nog helt fantastiskt
kramar

Elinsstuga sa...

Vilken somrig och söt kudde! En sån man blir glad av:) Målar du kanske tavlor?? Jag har en likadan winsor & newtonkruka..
Min bloggplats är oftast i vardagsrummet i ett hörn i soffan. Har en liten bärbar som jag sitter med i knät. Kan flytta den till sovrummet eller ta med den till landet. Då sitter jag i kökssoffan, men det blir inte så mycket bloggande på landet..

Poppins sa...

Tack alla ni, gulliga, som delat med er om era datorplatser. Kul att veta hur och var ni sitter medan vi kommunicerar med varandra. Jag har svarat er alla på era bloggar!
Kram / Poppins

Eva Agnes sa...

Hej!
den rosen du gillar (bild 4 & 5) heter Frühlingsduft.
Fick jag veta i dag.
kram EA