Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

fredag 29 juni 2007

Eländiga väder

Jag har faktiskt inte berättat att stormen härom dagen förstörde en kruka med tomater. De som jag just skulle börja skörda. Har planterat om den i ny kruka och hoppas att den överlever chocken.

Alla mina tomater är sönderblåsta och mina fina bondbönor likaså. Persiljan har gått hädan och flera sommarblommor följer snart efter. Rosorna tål det lite bättre men blombladen klibbar ihop och grenarna är så tunga att de ligger ner mot marken.

Och det eländiga vädret fortsätter med mer blåst. Hör hur det tar i utanför. Därför kom ett inlägg så snabbt efter det förra. Känner mig så här just nu:

13 kommentarer:

vildängel sa...

Nej men fy då - vad tråkigt med regn, storm och flera "dödsfall".... Hoppas det snart blir bättre väder igen och att iaf några blommor överlever. :D

Maria-Jag blommar sa...

Här regnar det bara, stormar inte som tur är. Hoppas att växterna repar sig, de brukar ju ha en fantastisk förmåga att göra det hur hårt man än går åt dem.

Roligt med våra gemensamma intressen, välkommen åter! Jag satte upp dig på min Bloggar jag besöker lista, hoppas att det var OK?

Signes vind sa...

Bäst att man aktar sig - du ser jättearg ut på bilden. Jag kan tycka att det är lite skönt att vädret inte är uttillhavetochläggdigochsola just nu eftersom vi målar om och säljer möbler på Blocket. Men jag hoppas för din skull att det snart blir fint;-)) kram Lotta

Lily of the valley sa...

Det blåser ju rätt bra nu också, så mycket blir förstört. Det är tråkigt men inte så mycket man kan göra.Kram Lily

Guldkant På Livet sa...

...som en liten honjävul alltså ; ) Häftigt foto och den filuren med horn gillar jag verkligen!! Jaså, det blåste så mycket hos dig?! Ja, jag hörde och såg på tv om eländet..
Men vilka helt ljuvliga foton och rosor i inlägget under, så himmelskt vackert!!
Tack för din rara kommentar hos mej i dag, det gläder mej!
Ha en bra helg!! Mari.

EVA AGNES sa...

Förstår hur du känner dig inför det här vädret och de stackars växterna. Man kan bli nervös för mindre.
Man oroar sig som om det rörde sig om barn.
Nu har jag inga köksväxter förutom en ynkans liten basilika. Men den springer jag genast ut och täcker med en glasvas när det regnar så här mycket.
Rosenbuskrana ska vi inte tala om. Det har ju för sjutton brutit nacken.... hu!
Jag upptäcker att jag missat flera av dina upplägg. Det med rosorna och det med rutiga väskan.
Den där Shropshirepojken går inte av för hackor. En sån kille skulle man ha hemma...*fniss*.
Rutiga väskan från Skottland är jättefin. Rutigt är en höjdare.
Fina ljus du gjort.
Kramar Eva Agnes

Tilde sa...

Hi Hi..den ser farlig ut..men jag förstår hur du känner.så tråkigt med allt som blåst sönder,men den lilla pojrosen är ju underbar, fina bilder.Ha en bra helg!

Lusthuset sa...

Ja är det inte frustrerande. När det blåste så mycket häromkvällen satt man och tänkte att ha en trädgård i detta klimat är ingen höjdare. Det samma varje år. Perennerna välter och rosorna regnar ner allt är trassligt och ser osnyggt ut. Men så idag tittade solen fram och vi satt i trädgården och fikade och då kändes det bättre. Vilka underbara rosbilder. Undrar vad du gör med dem eftersom de är så fina.

Elinsstuga sa...

Vad tråkigt att dina odlingar blåste sönder. Vi får hoppas att vädret blir bättre nu när många har semester och allt. Vackra rosbilder som alltid! Ha en trevlig helg!

karin a sa...

Ja, usch vilket väder vi har. Än så länge är rosorna ok här men många av perennerna har lagt sig ner. Hoppas din tomat repar sig!

Monica sa...

Eländiga väder...just nu öser det ned här..trist..och blommorna far illa här också. Så jag sällar mig till dig i din arga staty för jag känner mig likadan..=)

Hannele sa...

Det har blåst, ändå är det sällan vi får några skador, jag är förvånad över, hur tåliga växterna är.

hulukvarn sa...

Ja usch vad tråkigt när växterna förstörs. Våra hade klarat sig förvånansvärt bra under veckan vi var borta!! Härliga rosor i det tidigare inlägget! Kram kram