Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

tisdag 28 augusti 2007

En liten hörna

... av mitt kök. Flyttade omkring lite i köket härom veckan och försökte göra hörnan vid microvågsugnen lite trevligare. Jag har upptäckt att vi knappt använder den längre så jag tyckte jag kunde ställa lite saker intill utan att det stör.

Som ni ser är det lite av mitt engelska porslin som fått åka fram för att bli ett blickfång. Samtidigt blir smidesstället en bra förvaring för tallrikar då mina köksskåp inte kan svälja mer...
Det har blivit lite silverbestick inhandlat under sommaren. Jag visste inte var jag skulle förvara det, så det fick bli i en zinkkruka på köksbänken. Tänkte också att om det står framme så här blir det enkelt att använda det även till vardags.

31 kommentarer:

Clara sa...

Oh my.......så läckert poppins!
Du kör den "engelska" countryhome stilen och den gillar jag.....kolla de sirligt mönstrade bestickshantagen.....aaaahh, så vackert! Nähä....nu har jag inte tid...stänger ner datorn...för här ska det jobbas!!! Kraaaaammmmmm
Förresten.....du som läser mycket böcker....jag sprang på en bok igår som jag blev "syndigt" sugen på att läsa....Nu vill jag sjunga dig milda sånger...kommer inte ihåg författaren.Vad tror du om den...?

Clara sa...

Linda Olsson...heter författaren.
Ursäkta mig men jag tappade visst lite bokstäver i förra inlägget....det heter ju handtag...inte hantag...sorry :=)

Malin sa...

Så fint...jag gör mina försök till blickfång men någon i huset travar ofta upp ett helt berg av annan bröte framför...och då är det ett nytt blickfång sga...
Gillar det med den smideshållaren...verkligen fint...

Kram från Malin

Lallis sa...

Besticken är jättefina:)
Kram Lallis

olivelund sa...

Jättefint att förvara de snygga silverbesticken i zink!

Trolda sa...

UNDERBART!!! Så vackert! Och visst är det härligt att ha "bruksföremålen" framme...Speciellt när de är så här vackra saker...OM du har lust finns det en liiiiiiten hint om en "utmaning" på min sida...=D

Trolda - kramar

Tingeltangel sa...

Ditt tallriksställ är jättefint - särskilt med de vackra tallrikarna. Så du gör verkligen rätt i att låta dem stå så de syns. Smart att ha silverbesticken framme och använda, och därmed diska dem, ofta så man förhoppningsvis slipper putsa... Kram.

Guldkant På Livet sa...

Å, precis min smak!! De är så snygga de tallrikar i rosa, jag har bara tre, jag letar febrilt efter flera! Och de besticken har jag med, i en glasburk, man vill ha mera yta i köket, för allt fint man vill visa,vackert tallriksställ du har och så snygga och inbjudande foton du tagit, underbart!!! Mari.

moderncountry sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
moderncountry sa...

Å hvilket underbart hjørne!! Helt nyyyyydelig bestikk! Ja, elsker bestikk med ornamenter og da gjerne gammelt. Finner ofte kniver og gafler, men skjeer er det vanskelig å få tak i. Ja det er jo så dumt å kjøpe et sett uten skjeer kan du si, hehe..Mysigt (",)

Anonym sa...

Väldans fint.. fina bestick... och porslinet blir ju som en vacker dekoration..=)/Åsa

Åsa sa...

Ja det var jag...som inte fick tilld et i förra komentaren..=)/ åsa

Hannele sa...

Mysigt och hemtrevligt.

signe sa...

ÅH vilken fin hörna i ditt kök! Ett sånt underbart porslin och vackra bestick! Blev ju jättefint där! Jag börjar oxå få fullt i mina skåp!..hmmm.. Kram :)

Maria-Jag blommar sa...

Härlig tanke att ha silverbesticken framme så de kan användas även till vardags, så kan varje dag bli en fest! Likadan zinkkruka har jag med pennor i på mitt databord!

Nässelblom & choklad sa...

Vad roligt, nu hittade jag din blogg också. Den är jättefin och fylld med dina vackra bilder. Kommer snart tillbaka.

Anna sa...

Hej hej, så fint du gjort på din blogg. Jättefina bilder, ser att vi har lika bestick med Franska Liljan, jag har dock bara små knivar än.

Har precis fått uppkopplingen och passar på lite, men lär hoppa i säng. Ser fram emot att läsa mer jag missat.

Kram på dig!
Anna

karin a sa...

Så snyggt! Jag tycker helt klart att man ska ha sina fina saker framme istället för att gömma dem i skåpen. Porslinet tror jag (?) att jag har beundrat tidigare. Det är något visst med engelskt porslin. Det skulle vara kul med silverbestick...kanske något att leta efter på auktioner och loppisar framöver. Kramar!

Lusthuset sa...

SÅ vackra bestick! Det är verkligen synd att gömma dem i någon låda, nej fram med det vackra sakerna så man kan njuta av dem varje dag. Lite mysigt lantlig stil gillar jag. Kram

Clara sa...

Kolla din mail....

Lisa sa...

ååååååååå så vackra bestick, jag blir helt sjuk. Och jag som håller på att sy förvaring för min egna. Du ska få se när dom blir klara. Du visar alltid så underbart fina bilder! Dom på blommorna & humlorna är ju helt ljuvliga!

Lisa sa...

Jag var in på din fotsida och blev helt förstummad. Hur kan man bara ta så fina bilder. Erkänn att du är fotograf! Jag vet inte vad jag ska säga, det är bland det vackraste jag har sett! Jag måste kolla mer...

EVA AGNES sa...

Dert var verkligen läckert med tallrikarna och silverbesticken. Jättefint och dekorativt.
Kramar Eva Agnes

chatrine sa...

For ett vakkert hjørne! Flott bestikk, passer seg fint på benken!Veldig, veldig lekkert!!
Ønsker deg en super kveld:)

Signes vind sa...

Törs knappt säga det men jag har utmanat dig. Ta den eller låt bli.
Så fina bestick - hur hittar man dom - loppisar eller dyra affärer? Urläckert som vanligt hos dig!

Monica sa...

Oh så fint litet blickfång du gjort i köket.. känner också pysselbehovet komma inne nu när det är lite höstlikt väder i alla fall här uppe hos mig. Dina tallrikar är så läckra och har gjort att jag börjat kika på röda engelska tallrikar på tradera.. har jag kanske nämnt förut känns nästan så.. men i alla fall så har jag köpt massa bestick där också men minna är Olga, så fint du ställt dem så man ser de vackra silvriga besticken.. Kram Monica

Lily of the valley sa...

Så vackra bilder du visar. :)
Jag gillar verkligen dina bestick.
De är superfina :)
Ha de bra
kram Lily

Jenny sa...

Tackar för iden vad jag ska göra med mina silverbestick.

Du har blivit utmanad... kom förbi min sida och se.
/Taklyftet

Lella sa...

Snyggt och jättebra att ha silver besticken framme så att de, precis som du säger, används istället för att ligga i en låda som de gör hemma hos oss. Jag tycker att det var ett kul att se och ska göra detsamma :o)

cindy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
cindy sa...

I like those plates and utensils!