Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

onsdag 15 augusti 2007

Rockin' Girl

Till min förtjusning har jag tilldelats utmärkelsen Rockin' Girl Blogger. Får väl också försöka leva upp till detta och vara lite mer rockig på bloggen fram över ;)

Det är Monica på Moas Gård och Clara med sitt linneskåp som har ansett mig värdig detta rosa märke. Dessa två tjejer har varsin inspirerande blogg som jag älskar att besöka. På Moas Gård får vi ta del av härliga trädgårdar och spännande inredningar. I Claras linneskåp sjuder det av kreativitet. Tillägg: Har fått ytterligare en utnämning av Eva Agnes, denna charmiga dam som har en speciell plats i mitt hjärta... Tillägg 2: Nej, nu blev jag matt av rörelse. Även Lusthuset har tänkt på mig. Denna personliga blogg med underbart vackra bilder och intressanta inlägg. Tack!

Jag skickar gärna utmärkelsen vidare eftersom det finns många underbara bloggar. Lite förvirrande är det att enligt Moa ska jag välja ut 2 och enligt Clara 4. Jag går den gyllende medelvägen och vill "proudly present" följande Rockin' Girl Bloggers:

Trolda - En riktig rockflicka som sjungar, dansar och gungar i takt med musik, allt från skotska pubband till the King. Dessutom är hon (enligt egna ord) en yster säl i vattnet, ishockeyfantast och en riktig friskus som tar långa promenader. Men framför allt har hon ett stort äkta hjärta som klappar för alla. I hennes blogg får vi se vackra blomsterarrangemang och vilsamma hemmabilder.

Lily of the Valley - Rockigare än de flesta tror. Jag vet för vi har gått på många rockkonserter tillsammans (även om det var länge sedan). Vi har till och med arrangerat konserter med Wilmer X, Docent Död och Imperiet! På Lilys blogg är hemmet, djuren och blommorna i centrum. Men vem vet, kanske vi får se lite rock också?

Vildängel - Det hörs på namnet! Kan det bli mer rockigt? Här har vi en liten tuffing som inte är rädd för att säga sin mening och gå mot strömmen. Dessutom bjuder hon på vackra foton och söta tecknade änglar, tips om utflykter och hur man undviker spindlar - allt berättat med glimten i ögat.

Och alla vi som skriver på våra bloggar eller besöker bloggar - vi är som vackra svanar, fria och stolta!

17 kommentarer:

Malins-Kuriosa sa...

Grattis!
Har sett din signatur många gånger på Claras sida och nu har jag gjort en liten rundtur på din blogg...så vackra bilder och härliga texter...fastnade för din presentation av "veckan väska" - för här sitter en som är fullständigt väsktokig...jag tom "smygköper" dom...vilken lättnad att hitta någon mer...Finns alltid en känsla till en väska och oluika tillfällen och dagar kräver ibland sin speciella sort...
Kommer åter till din sida framöver...
Kram från Malin

Clara sa...

Bra val, Poppins! Och du skriver så vackert...att vi är svanar!!! Du är för söt....just nu känner jag mig som en ful ankunge , närmare bestämt! Har fortfarande inte fått igång kroppen och hjärnan efter semesterledigheten....har en massa nya idéer i huvudet men sen händer det inte mer....mycket frustrerande! Nä, jag får nog ta mig i kragen och gå en promenad så jag kommer igång :=) Kram på dig min foto/bloggvän!!!

Skrotmaja sa...

Hej! Tack för det : ) Det behövde jag höra en seg dag som denna...

Du förresten, grattis till utmärkelsen. Klart du skulle få den : )

Kram!

Anonym sa...

Jag kan bara hålla med du har valt ut riktigt fina bloggare kram pimpim

vildängel sa...

Oh, vad glad jag blir av att kika in till dig idag! Tusen tack för en bra start på dagen :)

Lallis sa...

Grattis!
Du har verkligen en mysig sida:)
Kram Lallis

Hannele sa...

Grattis!

Lizaloop sa...

gratulerar till utmärkelsen! Trevlig blogg du har!
Ha en underbar dag!

EVA AGNES sa...

Så fint du skriver om mig. Du har enspeciell plats hos mig också. Det vet du.
Kramar Eva Agnes

Trolda sa...

Nej men POPPINS....=D Så GLAD och STOLT jag blir...=D Tusen tack för din FINA o ROLIGA presentation!!! Det värmer verkligen i hjärtat =D

Trolda - med rodnande kinder =D och bamsekramar =D

Lily of the valley sa...

Grattis till din(a) fin(a) utmärkelse(r)Tack min kära Poppins du är för go.´:) Så fint du skriver om oss. :)Har funderat länge på att skriva om bl a "the ONE and only". Jag älskar bloggvärlden med alla underbara människor men ibland känner jag mig lite disträ och flytten hägrar så det är lite svårt att koncentrera sig...och det måste jag ju vara när jag ska skriva om honom...;)
Många stora goa Lilykramar :)

Guldkant På Livet sa...

Hej där, fina bloggtips & grattis till din utmärkelse! Jo, min lampett är gjord av zink. Hej så länge fr Mari.

Guldkant På Livet sa...

Äsch, jag glömde ju säga, bedårande bild på svanen och såna häftiga bilder på småjävlarna nedan och fotot med de röda stövlarna gillade jag!! Mari.

Trolda sa...

Och jag glömde ju att GRATULERA DIIIIIG kära Poppins!!! (Så är det när egoismen och ysterheten över beröm och ära sätter fart....=D) Och vad nyfiken jag blir på Lily´s o Din "The one and Only"....Vi får hoppas lily kommer till ro snart så vi får ta del av DEN historien....=D ha en fin kväll och GRATTIS (och TACK =D)

Trolda - kramar

moderncountry sa...

Ja det er vi! Grattis gumman!! Dette har du fortjent og det varmer ekstra godt ikke sant? Bloggen din er så koselig, og det er du som person og. Alltid like blid og positiv og personlig i kommentarene dine, det liker jeg veldig godt :) Helt fantastisk nydelig sommerbilde av den svanen, t.o.m vannet speiler seg så fint :) Ja, du har helt rett med knappene, formene er så artige, har noen med blomsterform, så vakre :)

Tingeltangel sa...

Är lite för trött för att tänka klart eller skriva något klokt. Jag nöjer mig med ett grattis. Din blogg är underbar så du förtjänar verkligen utmärkelsen. Kram

Maria-Jag blommar sa...

Tack för dina tips och grattis till alla din Rockande knappar!