Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

lördag 4 augusti 2007

"Tagen"

Jag har blivit "tagen" av Lily och av Eva Agnes. Det innebär att de har skrivit väldigt snälla ord om mig och min blogg. Så snälla ord att jag nog inte kan leva upp till dem. Men jag känner mig hedrad av att ha blivit omskriven av dessa två fantastiska bloggvänner.

Lily är en sann vän, hon värnar om sina vänner och familj. Dessutom klappar hennes hjärta för både blommor och djur. Hon har också en liten busig sida som hon inte visar så mycket av på bloggen... och så är hon en stark kvinna med många åsikter och stor portion humor. Det gillar jag. Lily har säker smak, håller alltid på att pyssla hemma och planerar hur hon ska anlägga sin trädgård.

Eva Agnes är en riktig inspirationskälla, hon har alltid något nytt spännande projekt på gång och det finns ingen ände på hennes kreativitet! Jag tror hon är en sann bohem och konstnärssjäl. Dessutom har hon ett stort hjärta som omfattar allt från sina barn till påskliljorna i parken och så äger hon förmågan att skratta sig genom livet.

Att bli "tagen" innebär också att jag ska ge tips om andra bloggar som inspirerar och dessa i sin tur ska tipsa vidare. Nu skulle jag gärna vilja tipsa om alla bloggar som jag brukar besöka för jag uppskattar alla, men det är ju omöjligt. Så jag har valt några stycken som jag tänker försöka beskriva och som jag hoppas vill föra stafettpinnen vidare:

Först ut: Signes vind. Redan första gången jag besökte Signes vind, kände jag att det var något speciellt med denna blogg. Lotta gör vackra kransar och arrangemang och hon gillar böcker, musik och goda matrecept. Dessutom skriver hon genomtänkta och intressanta inlägg där hennes goda hjärta glimmar igenom. Sedan gör hon fantastiska bildcollage vilket visar på en konstnärlig ådra och säker blick för vad som är vackert.

Pelargoner och inredning. Anna skriver med en stor portion humor och har fått mig att skratta gott många gånger. Hon älskar pelargoner och sin familj och är en duktig fotograf. Snart ska familjen byta från lägenhet till hus och jag kommer att följa hennes flytt med spänning. Hon har en fantastisk förmåga att hitta vackra saker och det ska bli roligt att se hur hon inreder det nya hemmet. Anna är bokslukare precis som jag, så jag kikar gärna på hennes "boklista".

Claras linneskåp. Clara är en person som jag "klickade" med direkt. Kanske för att vi har ett stort gemensamt intresse: BILDER. Framför allt foton men även tavlor. Bara på den korta tid som jag följt Claras utveckling i fotograferingens svåra värld, har det hänt jättemycket. Nu publicerar hon fantastiska foton under namnet Mossygreen. Hon har inspirerat mig jättemycket och är alltid pigg, positiv och entusiastisk. Lägg till finurlighet och värme också.

Fridtid. Även denna blogg kände jag att det var något extra med. Kanske det var Birgittas val av konstverk som hon lagt ut, som fick min blick att fastna direkt. Överlag visar hon upp fantastiska bilder och vackra saker förutom att hon frestar med goda bufféer och luncher. Vad hon än skriver om, lyser hennes goda hjärta och innerlighet igenom.

Jag skulle kunna fortsätta att skriva om fler bloggar. Det som är så roligt med bloggandet är att alla har sin personliga stil. Det gör att det aldrig blir tråkigt att surfa omkring och hälsa på. Det är lika spännande varje gång att se vad som är på gång. På något sätt har vi bildat ett litet nät av kontakter och vänskap som bara blir växer och växer. Kanske vi tillför något positivt till världen? :)

Kram från Poppins

På bilden en del av skörden från Göteborg: En kudde från Village till min rödrandiga soffa. Ett porslinsklot och en förvaringsbox från Casa Linné. Boxen är perfekt för förvaring av Rosenbladet - man är ju medlem i Svenska Rosensällskapet!

10 kommentarer:

karin a sa...

Det sista du skriver, dvs. att man aldrig tröttnar på att surfa omkring för att alla har sin personliga, det håller jag fullständigt med om. Precis så är det! Kul!

Roligt att få se vad du shoppade! :) Den där förvaringsboxen ser jättefin ut och jag har inte sett den innan. Ha en fin lördag! Kram!

Trolda sa...

Vad härligt du skriver om dina fina Vänner...=D Man blir glad över dina ord! Och för mig blir det ett par nya ställen att kika in på...Tack för tipsen! Och att Lily har en "busig" sida har jag allt anat...=D Den lyser allt igenom ibland! =D Och visst är det fantastiskt hur vi med ord och bilder kan skapa gemenskap och värme till varandra och sprida glädje...Tror absolut vi förändrar Världen och tillvaron till det bättre! Ha en fin lördag!
Trolda - kramar!

Clara sa...

Men herregud Poppins....du skriver ju så mycket rara ord så man sitter här och blir "gråtmild"!
Jag tackar och bugar och är övertygad om att vi tillför något positivt med vårt bloggande.....vi inspirerar varandra och peppar varandra, det kan aldrig vara fel!
Nu har jag precis packat "båtväskan" med fika....så nu sticker gubben och jag ut på sjön.....SOLEN skiner ju! men lovar att föra utmaningen vidare imorgon ! En stor kram till dig min kära bloggvän!

EVA AGNES sa...

Tänk att jag tror också att den gemenskap vi har fått genom bloggningen kan bidra till en bättre värld. Här möter vi goda, omtänksamma, roliga och vänliga människor. Det behöver vi.
Fina prylar från Göteborg. Särskilt boxen gillar jag. Mycket snygg.
Kramar Eva Agnes

Signes vind sa...

Kul att se vad du köpte men är lite arg på dig för att du glömde fota när du var i Göteborg ;-)
Tack för de fina orden!!
Kram Lotta

Lily of the valley sa...

Poppins, min vän.
Nu blir jag rörd.
Jag tackar och niger för de fina orden. {:)}

Jag är övertygad om att vi tillför något positivt till världen. :)

Hoppas du har hämtat dig från dagens äventyr ;)
kram Lily

Maria-Jag blommar sa...

Tack för dina bloggtips! Tre av dem var nya för mig, jag ska kolla in dem...

signe sa...

Härliga bloggar du tipsar om! Gillar allihopa! :) Kram

Anna sa...

Hej hej! Så snällt du skriver om mig. Jag ska anta "tagningen" och tipsa om bloggar när jag får Internet i huset.

Kram på dig!

Birgitta sa...

Tack snälla Poppins för dina goda ord om min blogg, jag blir rörd, stolt och lite röd om kinden för denna tillägnan eftersom jag uppskattar din blogg väldigt mycket.Jag ska ta upp din stafettpinne vid ett senare tillfälle. Kram, jättemycket.