Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

tisdag 23 oktober 2007

Confession

Jag tillhör de personer som brukar klaga över att affärerna startar allt för tidigt med julartiklar eftersom man hinner tröttna på julen om den börjar redan i oktober. Men nu måste jag erkänna att jag föll för frestelsen härom dagen:

I use to complain over Christmas stuff in shops in October, afraid that I will get tired of Christmas before it even has started. But now I have to make a confession, I was to tempted when I saw theese sweet things:

Halva priset på Sia Lustgårdens saker? Och i rött och vitt? Vem kan motstå det? Som de små hjärtanen i tyg? Eller den prickiga ljusstaken?

Half price? In red and white? The sweet hearts or the candlestick with dots? Who can resist that?

12 kommentarer:

Hannele sa...

Nej, man kan inte börj aför tidigt ;)

Veronica sa...

Jag förstår att du inte kunde motstå, dom var jättefina. Annars hålelr jag med dig, tycker affärerna är en aning för tidiga med att ta fram julsakerna...
Må så gott!

chatrine sa...

Koselige julesaker! Må innrømme at jeg falt for fristelsen selv her om dagen...og kjøpte litt nytt til å henge på juletreet i år:)
Ha en super dag!
Klem:)

moderncountry sa...

Ojojoj, for en herlig nissefest dette var!! Så herlige farger med mange nydelige ansikter og skimte :) Hadde vel ikke jeg klart å motstå heller. Og må si meg enig med deg at jeg har falt for en tidlig fristelse i år jeg og.Det er nemlig mine bloggevenner som får den skylden, fniss..
Det var så kos med besøk av deg, og dine ord varmet, klemmer til deg gumman (",) puss

åsa sa...

Ja..vem kan motstå...?...=))/ åsa

Lusthuset sa...

Klart att man måste falla för den frestelsen. Måste nog ta mig till Sia Lustgården (det är väl butiken bakom museet i Landskrona?). Jättesöta saker, jag förstår att du föll för dem. Hade du inte köpt hade du ångrat dig för det hade jag gjort alla gånger. Ha det bra. Kram.

Tingeltangel sa...

Dina saker är så fina så jag förstår att du föll för frestelsen. Men jag vill ändå säga - Stopp, det är för tidigt. Vart tog sommaren vägen? När blev det höst? Jag hann inte med.

På landet, mot skogen sa...

Jättefina julsaker! Själv har jag en tomte i mitt köksfönster sedan i måndags :) Och det är ju faktiskt nästan november, och sen går ju tiden fram till jul rasande fort. (Ja, jag är full med ursäkter :)...)

Solkatter & dammråttor sa...

Det är ju bara två månader kvar....=)
Vilken tur du hade, halva priset och så mycket fint du köpte.
Kram!

karin a sa...

Fniss jag är lika dan! Tycker egentligen att man ska vänta med julen men det är svårt att stå emot frästelsen också, speciellt nu när det är såå höstigt. :) Ha en fin onsdagskväll. Kram

Lisa sa...

Åh, den prickiga ljusstaken skulle jag så gärna vilja ha, synd att jag bor på vischan!

Hanneles Christmas sa...

Jag tröttnar inte :)