Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

torsdag 1 november 2007

From my bathroom

Tack för alla uppmuntrande ord angående mitt förra inlägg. Önskar bara att det fanns mer tid över för att satsa på målandet men det gäller förstås som med allt annat - man måste ta sig tiden...

Idag tänkte jag bara visa ett litet urval av tvålar som finns i mitt badrum. Det är väl konstigt, det är kul att köpa eller få tvålar men man hinner oftast inte använda dem för man har ju trots allt flytande tvål till det mesta. Jag tycker att tvålförpackningar kan vara vackra i sig så det gör inget om de bara får vara till dekoration.

Här ett foto av förra årets julklapp: en hårborste från Mason Pearson. Och jag kan bara inte förstå varför jag inte har haft en sådan tidigare. Det är ljuvligt att borsta håret med den och jag vill aldrig mer använda någon annan borste. Nu önskar jag mig en likadan fast i litet format som jag kan ha med mig i väskan.

Today I show you some soaps from my collection. It is fun to buy and get soaps, they often are beautifully wrapped so they become nice decorations in the bathroom. But I mostly use fluent soap.
Last Christmas I got a hairbrush from Mason Pearson and now I want a smaller one for my handbag so I can bring it with me everywhere. I never want to use another hairbrush.

12 kommentarer:

Marina sa...

När jag var liten samlade jag på tvålar. Då hade dom formen av rosor, moln, får mm. MInns en glasburk med knopp på locket. Den innehöll rosa rosenformade tvålar. Mycket tjusigt! Nu har jag också en del tvål i en korg i badrummet. Det ser snyggt ut tycker jag.

signe sa...

Vilken fin bild på fina tvålar!..Jag köpte jättefina gott doftande tvålar för ett bra tag sen och de luktade ju underbart så de fick ligga framme i badrummet...men som du säger så har man ju flytande tvål och det känns ju mest hygieniskt..men doften försvinner ju lite efter ett tag så nu har jag börjat använda en tvål och slagit in de andra två i fint gammalt papper! Fick en lila, goddoftande tvål av grannen när vi skött om deras katt sist..trevligt!:)

Lella sa...

Vilka konstverk du har gjort! Och då tänker jag på inlägget tidigare även om tvålarna oxå är fina ;o)
Hoppas att du tar dig tid med tecknandet och målandet i framtiden också, det är ju så viktigt att göra lustfyllda saker!
Kram

åsa sa...

Men kära Poppins.. kan du både författa o måla som ern gud!!=))) Du gör underbara tavlor.. sälj o bli rik!!! / åsa
ps...fina tvålar också. vi renoverar ju toan..så det ska bli så kul o få inreda...=)))

Lotta sa...

Jag har också en samling tvålar, älskar att lukta på dom.

Och du har så rätt så, jag borde sätta mig ner med en bok och försöka koppla av. Och någon gång klarar jag faktiskt av det också. Men det är ju så himla skoj att hålla på med många saker!

Kram
Lotta

Hanneles jul sa...

Kul när man hittar något man trivs med, du får skriva till tomten :)

karin a sa...

Härliga bilder! Det finns så många härliga tvålar men tyvärr blir de ofta liggandes även hemma hos mig, till förmån för flytande dito. :/ Vilken hårborste - blir verkligen sugen på att testa när du skriver att den är så bra. Jag har hopplöst hår som bara trasslar till sig och behöver därför en riktigt bra borste.

Ha en härlig fredag och helg! Kramar

Lusthuset sa...

Samma här! Jag har en hel hög tvålar på hyllan i badrummet som jag fått från olika håll. Jag har inte köpt dem själv eftersom jag som du säger använder flytande tvål. De ligger där i en prydlig liten hög som dekoration för jag tror inte att de doftar längre, men söta är de i alla fall. Ha en skön helg. Kram.

På landet, mot skogen sa...

Jättefint med en tvålsamling i badrummet, en ide´att ta efter :). Underbara bilder på din konst nedan! Speciellt de svartvita är otroligt vackra! Jag är svag för svartvita teckningar,tycker det är så vackert, och du är ju jätteduktig!

Guldkant På Livet sa...

...har inte hämtat mej ännu från dit förra konstinlägg.... vackra tvålar du har och tjusiga foton!!! Ha en skön helg, Mari.( Byter inlägg i kväll, "tjuvbloggar" bara lite nu...)

chatrine sa...

Så koselig samling med såper:) Det er så fint, og så lukter det jo så godt på badet:):) Fine bilder du har tatt her!
Ønsker deg en flott helg!
Klem:)

moderncountry sa...

OJ, så vakre bilder!! Ja, jeg elsker å se samlinger av forskjellige deilige såper :) OG ekstra fristendes er det hvis det kommer fra Frankrike..Selv er jeg helt forelsket i de aller største stykkene, men duft av Oliven..Har de bare til pynt også i stua :)