Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

måndag 17 december 2007

About Poppins and Vintageweave

Jag har blivit utmanad av Fint hemma att berätta sju slumpmässiga saker om mig själv. Vad ska det bli...? Det bör ju inte bli någon upprepning av vad jag sagt tidigare...

1. Jag var vegeterian i tjugoårsåldern. Det var på grund av ideella skäl men på en resa till Paris slutade det med att jag fick kött serverat och då upptäckte jag att jag inte längre tyckte det var så obehagligt att äta kött. Men jag kan fortfarande klara mig lika bra utan kött som med kött. :)

2. Jag har blivit lättrörd och kan få tårar i ögonen av alla möjliga anledningar...

3. Jag älskar opera - njuter av musiken och miljön och alla känslor som svallar. Och det har hänt att jag gråtit som ett barn när ljuset tänts efter föreställningen (med tanke på ovan...).

4. Jag kan inte gå i högklackade skor. Tappar bara balansen eller får ont i ryggen.

5. Mitt favoritresemål är London. Tröttnar aldrig på den staden.

6. Jag har tävlat i Vi i femman. Vårt lag kom på tredje plats.

7. Jag är en duktig skytt sedan jag höll på lite med luftgevärsskytte i högstadiet. Kan vara kul att slå killarna i skytte på tivolin.

Se där - sju nya saker att veta om Poppins. Hoppas att Lella, Marina och Cathrine skulle vilja berätta sju saker om sig själva!


Vintageweave Interiors är en affär i Los Angeles. Den verkar vara en härlig blandning av gammal och nytt, galenskap och god smak. Kan inte låta bli att ge er några smakbitar av det senare:

Fint hemma wants me to tell you seven things about myself:
1. I was a vegeterian for many years in my twenties. I still do not need to eat meat every day. :)
2. I am easily touched and can get tears in my eyes for all sort of reasons...
3. I love opera - the music, the scenery and all the feelings. And I have been crying like a baby when the lights turned on after the show.
4. I can not wear high heels.
5. I never get tired of visiting London.
6. I have participated in a quiz for schoolchildren on Swedish television.
7. I am quite a good shooter.

Vintageweave Interiors is a shop in Los Angeles. It seems to be a wonderful mix of new and old, crazy and good taste.

14 kommentarer:

Marina sa...

Nu förstår jag vad du menar med att det snöar i ditt fönster. Fint! Jag antar utmaningen!

Olivelund/Cia sa...

Det är alltid så roligt att få veta mer om personerna bakom blognamnen :)
Intressant läsning!
Här är en till lättrörd.....
Ha en bra fortsättning på veckan, kramar!

Ninis sa...

Kul att läsa din blogg, återkommer gärna.
Ha en underbar vecka!
KRAMIZZZZZZZZZZ

Terri sa...

We are very similar!

Lusthuset sa...

Ja, så vet man det om dig....alla pusselbitar små! Jag tycker det är ganska spännande att man kan lära känna en person utan att egentligen göra det. Det känns ju redan som om man var gamla bekanta och ändå skulle vi kunna stå bredvid varandra utan att veta det. Ha det bra. Många kramar!

annkierix sa...

Ha vad kul att läsa lite om dig.. tvåsaker v ar vi väldigt lika på.. det däom att gå i högklackat..går bara inte..vill bara inte!!
Och så London!!! Som du skrev, den staden kan man bara inte tröttna på..vet inte hur många gånger jag varit där..dottern bodde där nästan ett år ..oj oj vad många besök hon fick.
Var där senast i somras..åkte sen ut på landsbygden, bodde på bed and breakfast..ett i Plymouth var en dröm i Laura Ashley stil...oh nu väckte du min längtan igen..
Kram o godnatt A-C

Tingeltangel sa...

Det är roligt med utmaningar för det ger en fler och fler små puzzelbitar... Så läckra dina snöflingor är. Här är ett tunt, tunt lager av den äkta varan men jag vågar inte tro att det skall ligga kvar hela veckan.

Karin A sa...

Kul att läsa lite mer om dig! Inte kan man veta av din blogg att du har varit vegetarian, skytt eller att du har tävlat i vi i femman...så sådana här utmaningar är kul! :) Det verkar vara en härlig butik...synd att den är så långt bort. Ha en härlig tisdag! Kram Karin

Hannele sa...

Haha, jag var också vegetarian två år, orkade inte fixa läkarintyg på jobbet för att få vegetarisk kost och har ätit allt sedan dess. London kan man inte tröttna på, jag bjöd på engelsg hotellfrukost på min blogg härom dan :)

Lily of the valley sa...

Vilken spännande butik, och farlig.
ha de gott
kram Lily

Elinsstuga sa...

Ja en sak känner jag igen mig i, blir lätt med i känslosvallsvängen på operor (älskar sådant) men även klassiska konserter, eller juloratoriet, matteuspassionen eller liknande. Brukar sitta och gråta för att jag tycker det är så fantastiskt...
Ha det bra i helgen och God Jul/Kramar

Ps. Tja, vår köksbänk är det senaste från marbodal.. Skämtåsido. Maken var ivrig med att laga mat så några bitar gammalt golv fick bli bänk :D

Trolda sa...

Vad härligt att få ta del av små "detaljer" ur ditt Liv och leverne =D Jag känner igen mig i en hel del...Är lättrörd, gillar opera och kan INTE gå runt i högklackat...=D Älskar London...(VEM gör inte DET!!?) Och är OCKSÅ en duktig skytt =D (vann senast på Liseberg =D) Ha en underbar vecka!

Trolda - med kramar!

Clara sa...

Poppins....du FÅR ju inte visa sånt här...Clara blir alldeles yster och bara tittar och tittar och säger åååhh, vad fint och ja, du vet :) Har ju inte tid med sånt här nu :) Det var intressant att läsa lite om dig...jag är också lättrörd och kan INTE gå i höga klackar...
ser ut så här...
http://www.youtube.com/watch?v=GCIJSMcf6pk&feature=related
Kraaaam på dig min kära cybervän!

chatrine sa...

Heisann!
Jeg ta utfordringen:) Den kommer bittelitt senere;)
Så gøy å lese litt om deg:)
Ønsker deg en fin onsdag!
Klem:)