Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

torsdag 27 december 2007

An award

Precis innan jul fick jag, nästan som en julklapp, en utmärkelse av både Moas gård och Ute och Inne: ProBlogger.

Priset innebär att de särskilt uppskattar min blogg, så förutom denna… hrmmm… tjusiga bild, fick jag läsa desto vackrare ord om min blogg. Det gladde mig verkligen och att det kom från två bloggar som jag själv uppskattar mycket, gjorde mig inte mindre glad. Både Monica och Karin är jätteduktiga fotografer och skriver om många olika saker som alltid fångar mitt intresse.

Nu ska jag välja ut fem andra intressanta bloggar och skicka priset vidare. Som vanligt är detta mycket svårt eftersom alla bloggar som jag besöker är sådana som jag gillar och som intresserar mig. Så även ni som inte blir uppräknade här är egentligen ProBloggers:

Designe – Ett hus som är fyllt med vacker design, Signar (Lill- och Storsigne) och trevnad.

Tingeltangel och ingentingel – En bloggerska med säker smak, ett vackert (och välstädat :)) hem och tänkvärda inlägg.

Trollmor på Pepparkaksvägen – En liten oas med ljuvliga bilder, innerliga tankar och godhet.

Lily of the Valley – Ett litet hem som inrymmer vackra saker, många växter och busiga djur, allt beskrivet med stort hjärta.

Signes vind – En ombonad vind som alltid är fylld av läsvärda, tänkvärda och sevärda saker.

Just before Christmas I got an award, ProBlogger, and I have now passed it on to five other bloggers.

9 kommentarer:

Tingeltangel sa...

Tack söta rara Poppins. Jag blir så glad och stolt över dina fina ord... Du vet att jag alltid återkommer till din blogg både för att jag tycker så mycket om dina vackra fotografier och för att du skriver så inspirerande och kunnigt om en mängd olika ämnen... Kram och god fortsättning på helgerna.

Karin A sa...

Du är verkligen värd utnämningen Poppins! :) Kul att du skickar den vidare. Där var ett par nya bloggar som jag genast ska kika in på. Men först ska jag läsa vidare här. Ha en bra torsdag! Kram Karin

Signes vind sa...

Tack snälla du för de fina orden.
Varje dag kollar jag efter nya inlägg hos dig och imponeras av din kreativitet o intelligens.
Jag tar glad emot utmärkelsen men tror att jag passar när det gäller att ge den vidare. Så många är värda utmärkelser som lägger ner tid, kraft, mod m.m på sina bloggar för att bl a berika mitt liv med den inspiration jag får.
Kramar o tack fr Lotta

Designe sa...

Tack snälla för dina fina och trevliga ord!Har besökt alla de andra bloggarna utom en som jag ska passa på att kika in till nu!:) Kram på dig och god fortsättning!

Trollmor sa...

Tack rara Poppins!
Jag blir varm i hjärtat och rörd över dina fina ord.
Mycket glad tar jag emot din utmärkelse.
Glad är jag också över att du fick utmärkelsen. Du skriver alltid så genomtänkt och välformulerat och bjuder på mycket intressant läsning. Till detta dina vackra och stämningsfulla foton.
Önskar dig en god fortsättning!
Varma kramar och tack från Pepparkaksvägen

monica sa...

Ja du är väl värd två =) utmärkelser.. för det är alltid kul och intressant att kika in här. Kul att få lite nya bloggar att läsa .. ska kila vidare dit nu, ha det gott.. Kram Monica

Trolda sa...

GRATTIS Poppins!!! Jag är bara böjd att hålla med dem i sina utmärkelser! Din blogg är fantastiskt härlig och jag besöker den GÄRNA!!! Dessutom är du ju en riktigt bra fotograf!

Trolda - med grattiskramar!

Guldkant På Livet sa...

... den utmärkelsen är du verkligen värd!! Och många av de du valt ut också!! ( alla har jag faktiskt inte ens besökt men nu ska jag!!!) En riktigt God fortsättning på julveckan önskar jag dig!!! Mari.

Lily of the valley sa...

Grattis till utmärkelserna! Jag tackar för dina fina ord, men jag står över när det gäller att ge den vidare. Det finns så många härliga inspirerande kreativa underbara bloggar som gör min dag...
Många Lilykramar