Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

fredag 14 december 2007

Small parcels

Idag kom ett paket från Karin på Ute och inne. Det var min vinst jag vann i hennes tävling för några veckor sedan. Så glad jag blev när jag öppnade paketet såg två av hennes fina luffarslöjdsarbeten tillsammans med ett jättesött rött kort.

Titta så välgjort! Och jättevackra detaljer. Tusen tack, Karin! Hjärtat och stjärnan ska få en hedersplats hemma hos mig. :)

I brevlådan låg också ett litet paket från en "hemlig" vän. :) En söt liten julstrumpa med läckra godisbitar. Mums! Och inslaget med ett ljuvligt vävt band med hjärtan. Tack, kompis! Så glad jag blev.

Today I recieved two small parcels. First my price from Karin at Ute och inne. Such lovely handmade heart and star! The second parcel is from a "secret" friend. ;) A sweet little Christmas stocking with candy.

12 kommentarer:

Trolda sa...

Åh så ROLIGT med paket...=D Förstår om det förgyller din tillvaro! Och TUSEN TACK för dina FINA ord hos mig...Jag blir alldeles rörd...Tack, tack kära Poppins =D Jag önskar dig en trevlig helg! För egen del är det jobb, jobb o jobb...Julgrupps-mass-produktion....=( Men, men....Det är bara att bita ihop! =D

trolda - kramar!

Karin A sa...

Åhh vad kul att det kom fram idag! Jag glömde bort att lägga dem på posten och kom på det i sista sekund. Hann precis till brevlådan innan den tömdes. :) Tyckte det hade dragit ut på tiden och jag ville verkligen skicka dem nu innan jul men jag har tyvärr haft fullt upp. Det värmer gott att höra att du gillar dem. :) Såg själv vad du skickat och dina hjärtan var söta dem med! Kul med paket från din hemliga vän också...

Ha en härlig helg! Kramar

Marina sa...

Jättekul att få små paket på posten kan jag tänka. Fina saker ser det ut som. Ha en skön helg!

annkierix sa...

oh två paket på en och samma dag..och vad söta de var dessutom...det är inte klokt vad mycket duktiga pysselmänniskor det finns.
kram och skön helg A-C

Elinsstuga sa...

Vad kul att få paket så här före jul:) Hjärtat och stjärnan var verkligen välgjorda och detaljerade. Sådant med mycket själ nedlagt i är de mest uppskattade gåvorna.
Och vilken fin liten julstrumpa..

Ditt stilleben med fikon och dadlar var som en gammal vacker tavla....får mig att tänka på 1600-talet. /Kram

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Vad kul med paket..=)) och så vackert innehåll..=))/åsa

Anonym sa...

Moas Gård
Såå roligt att få små paket så där på posten.. förgyller tillvaron och man blir varm i hjärtetrakten.. Läste ditt förra inlägg nu och så mycket fint du hunnit göra iordning i fönstren.. tidningspapper och ner i en fin glaskruka.. vilken bra idé.. och din gamla ljuststake förstår jag att du vill ha kvar för den var vacker i modellen och färgen gillar jag också.. Kram/ Monica och ha en go helg..

Solkatter & dammråttor sa...

Visst är det roligt att få paket och innehållet i dina var ju jättemysigt =)
Ha en skön lördag och tredje advent i morgon.Kram!

Lotta sa...

Åh vad roligt med paket! Och så fina saker det var i det.

Ha en riktigt härlig helg!
Kram
Lotta

Lallis sa...

Nämen åh,, så kul med paket:)
Ha en fin dag idag.
Kram Lallis

SKATAN sa...

Åh, meeeen...sådana skulle jag också vilja hitta i min brevlåda!

Toppenfina. Inte överdrivet utstyrda, bara enkelt vackra. Gillar : )

Kram.

Lusthuset sa...

Så fina saker hon gör. Hon är duktig Karin. Förstår att du blev glad. Det är riktigt presentregn numera i bloggarna. Kul! Ha det bra i veckan och tänk att snart är det jul. Håller på att plita julkort. Kram!