Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

onsdag 16 april 2008

Lampshades and wallpaper

Roliga lampskärmar och vackra tapeter hittade jag hos engelska firman House Couturier. Varför inte ha en lampa full med äpplen i köket eller i en form av en vacker damhatt i sovrummet?

I have found fun lamp shades and beautiful wallpaper at the English company House Couturier. Why not have a lamp full of apples in the kitchen or a lady's hat in the bedroom?
Jag är egentligen inte så glad för mönstrade tapeter men de här tyckte jag var vackra och kan tänka mig dem på en fondvägg. Botanic Carzy heter den i svart/vitt och den med tofsarna heter Grande Salle.
I am not really much for wallpapers with big pattern but I find these very beautiful and can imagine to have them on one wall. The one in black and white is called Botanic Crazy and the other one Grande Salle.

10 kommentarer:

Mamma Millan sa...

Hej , vilka kul o annorlunda saker du visar,,hattlampan var ju för söt!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Malin sa...

Lampskärmar är svårt enligt mig...de måste finnas men ändå inte synas eller dominera...Alternativet blir då att de är maffiga och nästan som ett föremål i sig...
Upptäcker plötsligt att jag nästan inga lampor med skärmar har...märkligt...de som finns är i glas eller diskret vita med små blommor på...Ändå hamnar jag ofta bland lamporna när jag är ute i butiker och skrotar runt...detta måste nog funderas lite mer över...alltså mina relation till lampor...
Jag är inte heller så noga med mönstrade tapeter men den med tofsar på skulle jag kunna tänkt mig i sovrummet...som fondvägg...äppellampa i köket är jag dock lite tveksam till...men den är kul!

Kram från Malin

Ann-Catrin / finthemma sa...

Godmiddag vännen!!
sparade dig till lite senare idag.. så jag har tid att njuta av varenda bild... vilken härlig och kreativ tapet..ja som fondvägg skulle den nog vara riktigt läcker!!

lampskärmen var ju för härlig.. hur kommer dom på allt!!!

hade även missat ditt föraa inlägg... oj så vackra vprblommor.. i sin fulla prakt... tänk uppe i norr är det mer än en halvmer snö... och ni har full vår!!
Vi har vår varannan dag vi här på mitten!!!

kram kram A-C

tindra lite mera sa...

Lampan med äpplen var ju barnsligt rolig!
Kram Katarina

Karin A sa...

Vilka häftiga kreationer! Lamporna föll mig i smaken. Det är svårt med tapeter, jag tröttnar lätt, men de här var roliga. Kanske inget för mitt hem dock. :) Ha det gott! Kramar Karin

Terri sa...

I am mad about some of the new wallpapers but I am not brave enough to commit a room to one! I am thinking of framing a section of wallpaper and hanging it on a wall...say 1m x 2.5m...now, how do I make that frame?!??

Zizzi sa...

JAg fastnade för damhatten/lampan. Den tyckte jag var lite rolig/fin.
KRam cissi

matte&plastmatte sa...

hattlampan var bäst! en helt underbar idé. ..tänker stråhatt med blomma under brättet förvandlad till lampa..
:)
matte

mandco sa...

Å de tapetene likte jeg godt! Spesielt den med stooore mønster :-) Kul eple lampe! Og hattlampen er bare vidunderlig eksentrisk!

Rosa Hemmet sa...

Hej, vilken trevlig blogg du har, jag föll verkligen för lamporna i detta inlägg, hur coola som helst ju! :)