Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

tisdag 12 augusti 2008

Forgotten photo

Regnet det bara öser ner men "I am singing in the rain"... Nej, inte direkt men det är skönt att vara ledig och jag hann faktiskt tvätta fönstren innan regnet började. Jag är inte den som lägger för mycket tid på att tvätta fönster, städning är inte min melodi alls. Faktum är att jag är mycket bättre på att ligga på soffan och läsa böcker, men vi ska väl alla ha våra specialiteter. ;)

Jag håller fortfarande på att gå igenom fotografier tagna under det senaste året. Jag försöker kasta en del, gör back-up på andra och sorterar efter hand. De ligger än så länge fortfarande i datummappar men jag inom dessa gör jag undermappar, t ex "Austinrosor". Inget perfekt sortering men det får duga.

Under tiden hittar jag en del fotografier som jag inte har visat innan, så var beredda på att det dyker upp sådana här bilder på bloggen. Fotot ovan är ett sådant exempel och jag vet inte varför det inte har varit med tidigare. Bilden blev bara bortglömd.

The rain is pouring down but "I am singing in the rain"... No, not directly but is nice to be free from work and I did manage do wash the windows before the rain started. I am not a person that put much effort in washing windows, cleaning is not for me at all. As a matter of fact I am much better at laying on the couch, reading, but I guess we all must have our specialities. ;)

I am still sorting all photos I have shot during the last year. I try to throw some or making back-ups on others. I have not found a perfect sorting system yet and I still have them in maps after dates, but I put them in other maps in every date map and named the new maps, e.g. "Austin roses". Not a perfect system but it has to do.

While I am sorting I find photos that I have not published yet so be prepared to see new photos on the blog. The picture at the top is an example of this and I do not know why it has not been published. The photo just got forgotten.

14 kommentarer:

Mamma C sa...

Bortglömd men mycket fin. Tur att du gör en grovkoll bland dina bilder.
Kram mamma c

Solkatter & dammråttor sa...

Jahaja...så ni har haft regn idag...inte vi!!!Här har det varit en riktigt skön dag med sol och riktigt varmt....skönt att det kommer såna dagar emellanåt.Vilket fint stilleben du visar.Bortglömda foton kan vara bra att ta till när inspirationen tryter.
Ha det gott!
Kram/Gunn

Alviken sa...

Ett jättefint foto, smakfullt som alltid! Det lilla rosa hjärtat brevid är pricken över i:t.
Här har vi faktiskt haft strålande sol idag och skön sommarvärme...
Men det är ju förstås extra mysigt att kura inne och läsa när det regnar...
Kram Maria

Lusthuset sa...

Tur att du hittade den bilden för det var ju mysigt. Vacker krona. Jag köpte en liknande när Bosson på Väla hade utförsäljning och den hänger så vackert i sängkammarfönstret. Det är så rofyllt och vackert att ha levande ljus i fönstret nu när det blir mörkare om kvällen (Huuu!!). Ha en skön kväll. Kramar!!

www.livskrafter.blogg.se sa...

Stämningsfylld och vacker bild och du...regn är härluigt tycker jag..(i lagom mängd förstås)
Ha det fint
/Emma

Myggan sa...

Jättefin bild. Det är alltid kul att hita saker som amn glömt bort att man hade.
/Anna

Lotta sa...

Ahhhh - ljuvligt! Du får gärna sortera och visa upp "gamla" bilder :) Just en sån där vit krona har jag med!! Och nu fick jag inspiration till nyt användningsområde - tack för det. Jag hade min ute och så regnade det så den bidde lite rostig, vet inte om jag tycker om det eller inte.... Och så påminns jag om att sortera i mina foton med... usch, jag har så svårt att kasta foton men det blir ju så många..... Ha en bra dag och hoppas det slutat regna på dig, kram 8`)

Hjärtat Mitt sa...

Det är en sån där sak som liksom aldrig blir av - sortering av foton.
Tur att du hittade detta kortet. Det är jättefint.

Kram Mari i Marieholm

Moderncountry sa...

Hei hei Poppins!

Det var en liten stund siden igjen, så tid for en liten oppdatering...

Igjen har jeg kikket i smug, vært med på dine reiser, luktet på blomster i hager og gått meg en tur i en park i Gisselfeld. Allén var så utrolig vakker!! Herlige bilder altså. Og ekstra kanskje di altfor fristende kirsebæra. Ikke rart du ikke kan slutte og knipse i vei :)) Gode er dem også. For en liten stund siden var vi på en handletur. Vanlighvis pleier jeg ikke å kjøpe syltetøy, men denne gangen var det etiketten som fristet. Kirsebærsyltetøy...Jeg ble ikke skuffet! Mums så godt det var. Nå er vel hjemmelaget aller best, og i år skal jeg prøve meg med epler. Nabodamen sa her om dagen det var veldig mye jobb med eplegele, men jeg har virkelig lyst til å prøve..

Ojda, det ble vel litt mye prat og syltetøy, fniss..I dag har jeg trent hardt i mer enn en time, gud så ute av form jeg var! Buksene var litt vel trange etter sommerens gode liv.

Håper du har hatt noen herlige uker, det ser iallefall sånn ut. Og herlig er det vennen!
Ha en riktig god uke!!
Gode klemmer fra meg
Aina

Mer av allt sa...

Vilken fin bild! Kronor och (rosa) hjärtan. Det kan knappt bli bättre. :-)

Ha det bra!

Tingeltangel sa...

Du är för underbar! Det klart att vi alla måste ha våra specialiteter. Jag är inte heller något vidare på förnsterputsning. Jag är inte jättebra på soffliggning heller. Däremot händer det något konstigt om jag åker utomlands och soffan byts mot en solstol. Då är jag plötsligt proffs på att ligga där och läsa. Jag ställer väckarklockan och stiger upp tidigt för att hinna gå ut och ligga riktigt länge.

NinaH sa...

Vacker bild...

Hanneles paradis sa...

Stämningsfullt, jag kastar inte mycket, minne är billigt idag, har en liten låda bredvid datorn..

Trolda sa...

Låter som ett sunt tankesätt...;-) Jag spenderar också hellre tiden i soffan än med skurtrasan i högsta hugg...;-) Och härligt att fynda bland "gamla bilder"

Trolda - kram =D