Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

söndag 31 augusti 2008

Pink lady

Helgen har bjudit på toppenväder och det har varit skönt att vara ute i trädgården. Veckan som gick var hektisk på jobbet och jag behövde verkligen koppla av. Förutom lite trädgårdsarbete blev det tid över till att läsa och bara lata sig lite.
Fotot är från juni och "hittades" i min dator när jag sorterade foton. Rosen är Madame Isaac Pereire och faktiskt så remonterar hon nu med några få av sina mörkt cerisefärgade blommor.

This week-end has offered great weather and it has been nice to be out in the garden. The working week was hectic and I really needed to relax. Beside some gardening work it has been time to read and just beeing lazy.
The picture is from June and was "found" on my computer when I was sorting photos. The rose is Madame Isaac Pereire and in fact she is blooming again right now with roses in dark pink.

8 kommentarer:

Annalunda sa...

Lovely!!! Ja vad skulle man göra utan trädgården....det är bra medicin för själen... för att "jorda" sig. Tack för tipsen angående filmerna...några ska jag beställa på en gång och några får hamna på önskelistan till jul!

Ha en skön vecka kära vän!

Kram Annie

Karin A sa...

Mmmm så vacker hon är Madamen! Det är härligt med rosorna som remonterar nu. :) Låter som om din helg var avkopplande och skön. Min helg har ägnats åt trädgården. Är helt slut i kroppen. :D En tur till Båstad blev det i fredags och som du trodde var affären stängd. Gjorde inte så mycket, vackert och mycket att se ändå!

Ha en ny skön vecka! Kramar Karin

Zizzi sa...

Visst kan jag hålla med om att pinupor ger en fel kvinnosyn, men i dagens inlägg visar jag den härliga "hilda" som är pinuppan mot strömmen!
Vacker ros!
Kram cissi

Moas sa...

Tänk vad fort man kommer in i jobbrutiner och veckorna flyter på och jag fattar inte hur fort det går egentligen.. Och vilken tur då att man har sin trädgård till vila och jobb.. för jobb är det men ett kärt sådant och jag jobbar och tänker tankar som jag aldrig hinner i vanliga fall.. får liksom rensa huvudet och jag känner mig avslppnad och nöjd efter en dag ute i och bland mina växter..
Ha det såå skönt i veckan hoppas det blir lite lugnare för dig.. Kram Monica

Marina sa...

Ja visst var helgen skön! Härligt sensommarväder. Jag jobbar ju itne så ycket nu mera men trots lite arbetstid kan det vara jobbigt på jobbet ändå eftersom jag ahr en arbetssituation som inte är så som jag vill ha den.
Hoppas du laddades med ny energi så du klarar veckan som nu kommer. Kram!

Mamma C sa...

Verkligen skönt väder nu i helgen. Fin bild som vanligt som du visar.
Kram mamma c

Ankan sa...

Kul att vissa rosor remonterar! Då kan man njuta av dem till långt in på hösten. Jättevacker är den!

Lily of the valley sa...

Underbar bild! Helgen var härlig med fint väder och avkoppling. Trädgården är ett viktigt andningshål...
Kram Lily