Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

fredag 19 september 2008

Sew and So

Ibland tycker jag det är roligt att brodera och sätter i gång ett nytt projekt, men tyvärr så försvinner ambitionerna efter ett tag och så blir handarbetet liggandes. Jag har några sådan "dåliga samveten" här hemma, bl a det som jag skrev om i min rapport till Eva Agnes för ett år sedan. Den kudden är inköpt hos Sew and So, ett engelskt företag som finns på nätet. Här finns något för alla smaker och i alla stilar. Här ovanför syns ett urval av deras kuddar och nedan nåldynor. Visst blir man sugen på ett nytt projekt!?
Sometimes I like to sew and start a new project, but then my energy runs short and my needlework just lays in a corner. I have a few of these "bad consciences" laying around in the house, like this one in my post Rapport till Eva Agnes (only in Swedish). That cushion is from Sew and So, an English company on the web. Here you will find a needlework for everyone and in every style, like these pillows and needlepoint cushions. Would it not be fun to start a new project!?

Följ min blogg med bloggkoll

15 kommentarer:

EVA AGNES sa...

Vilka härliga broderade kuddar du visar i dag. Lite engelsk touch på dem. Men du är ju mycket för det engelska. Liksom jag.
Kramar och ha en skön helg.
Eva Agnes

Mrs W sa...

ahhh brukar gärna bli så att vissa projekt man drar igång blir liggades efter ett tag...

Gårdsromantik sa...

Men det är ju tidskrävande att sy petit point så du är förlåten!;-)

Kram Maud

Annalunda sa...

Underbar broderier! Ja jag blir sugen...men får nöja mig med att titta på dina fina bilder!

Ha en skön helg - kram Annie

Eddan sa...

Vilka fina broderier du visar. Den med LOVE på skulle jag vilja sy!
/Anette

Moderncountry sa...

Hei gode Poppins!

Oj som tiden flyr altså, igjen har jeg misset mye. Her var det jammen mange fine bilder med arrangementer! Det er du så god på.
Så deilig å få lese om dine gleder og "laster". Så utrolig fin veske du har fått tak i, oj så eksklusiv den var. Jeg har egentlig veskemani, men min venn sørger for å holde meg i skinnet. Det siste året har pengene bare forsvunnet i huset. Ja, og kreative saker da. Jeg er som deg, begynner og slutter. Det er alltid moro å begynne, men å avslutte er det jammen verre med. Så lenge prosjektet ikke er for stort går det som regel bra. Har du tenkt på det Poppins? Du får kanskje holde deg til noen rader :))

Så hvordan har din uke vært? Min har vært rolig, neste litt verre. Jeg får kanskje noe fast og jobbe med ganske snart. Men jeg står opp hver dag for å kjøre vennen på jobben allikevel. 07.00 ringer det, det er ikke fritt for at jeg har lyst til bli liggendes noen ganger. Spesiellt på triste gråe dager. Og de har vi hatt mange av i det siste. Jeg vil ha sol!

Ha en riktig fin helg, og så holder vi tomlene for fint vær!
Klemmer

Solkatter och Dammråttor sa...

Jättesnygga kuddar och nåldynor....synd att jag inte broderar....
Ha en skön helg!
Kram/Gunn

Lilla Eken sa...

Tänk, precis sån är jag när det gäller broderier också. Så himla kul att starta nytt, men sen efter ett tag så blir det liggande. Har ett ganska ambitiöst projekt som påbörjades för säkert tio år sedan, klart bara till en femtedel. Ack, ack, ack vad jag tycker illa om att hitta det i skåpet.
Fast just nu skyller jag på att hela min låda med broderigarner har försvunnit...

...vilket kanske är lite synd... för den där kudden med fågelholkar skulle ju vara rolig att ha... *skratt*
Ha en riktigt skön helg!
/I.

Lusthuset sa...

Oj, visst blir man sugen, speciellt de små nåldynerna verkar vara lagom stora projekt, men det är väl så små stygn så man måste ha förstoringsglas för att se nåt, svagsynt som man är. Tack för titten. Kram!!

Karin A sa...

Underbara kuddar! Jag är periodare när det kommer till handarbete. Nu har jag dock ett par projekt på gång i huvudet. Vi får se om jag kommer till skott och realiserar dem... :)

Ha en riktigt skön helg! Kram Karin

Tingeltangel sa...

De där kuddarna är ju helt fantastiska. Men i mina ögon är det helt oöverstigligt att slutföra ett sådant projekt. Så för egen del försöker jag inte ens. Önskar dig en skön helg. Kram.

Hanneles paradis sa...

Stora ambitioner har jag också, men en sak har jag gjort färdigt.. Önskar dej en solig helg, kram.

Hwita Villan sa...

Oj vad mycket vackert sedan jag var inne sist! Jaa, jag hoppas inte mina handledsvärmare blir liggande den här gången. Jag kämpar på... :)

Kram M

Trolda sa...

Jag har också lust att brodera ibland...Men eftersom jag fortfarande har ett projekt sedan MINST tio år tillbaka (som dessutom blev FEL i val av garn...) så låter jag kliandet i fingrarna bero...;-) Men det SER ju så kul ut, och ÄR så vackert att titta på =D

Trolda - kramar =D

Moas sa...

Himla fina och jag blir allt lite sugen.. men det får nog vara just nu.. =) räcker att titta på dina ögongodesbilder på dem.. ha detgott..Monica