Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

fredag 26 december 2008

Wonderful holiday

Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig jul. Själv har jag njutit av julafton i släktens sällskap och juldagen hemma i lugn och ro. En perfekt blandning! Annandagen blir också en skön dag utan några "måsten". Hos oss varar julen i alla fall till trettonhelgen och det är nu som det är härligt att gå hemma och bara njuta av julpyntet och julgodiset. Jag önskar en god fortsättning!
I hope you have had a nice Christmas. We spent Christmas Eve together with the family and Christmas Day at home on our own. A perfect mix! Boxing Day will also be a day without a lot of "musts to do". In our home Christmas lasts to after Twelfth Day and now is the time to enjoy the Christmas decorations and the Christmas sweets. I wish you the best!

18 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Önskar dig en fin fortsättning på julen! Visst är det härliga dagar vi har framför oss, bara att njuta.
Kram Marie

Marina sa...

Njuter gör vi verklligen! Inga måsten här inte. Ha det fortsatt bra! Kram!

Mamma C sa...

En riktig god fortsättning.
Kram mamma C

Lily of the valley sa...

God fortsättning!
Visst är det toppen med lite ledighet, god mat, dryck och sällskap, men det bästa är ändå när man njuter av att BARA VARA! Läser en god bok, lyssnar på bra musik eller ser en bra film! Det är en härlig lyx !
Kram Lily

Viola sa...

VI HAR OXÅ NJUTIT UTAV EN LUGN JUL MEN NU ÄR DET STOPP MED FROSSERIET. LITE MERA KALORIFATTIG MAT SKA FRAM PÅ BORDET OCH DE ROSA NISSARNA KÖPS INTE HEM MER, VET INTE HUR MÅNGA KILON JAG SATT I MIG UNDER DECEMBER, ÖNSKAR DIG EN GOD FORTSÄTTNING, HAR ÅKT TILL LUGNET PÅ LANDET OCH STANNAR DÄR TILL NYÅR, KRAM VIOLA

rosenskära sa...

Nu har lugnet verkligen lagt sig och vi njuter precis som du, kylskåpet är fullt med mat och rimfrosten klär in hela världen i kristyr...

Lena

Moas sa...

God fortsättning kära Poppins.. härligt att vara ledig tycker jag också.. att bara vara och göra vad man vill.. tex blogga..=). Lite extra roligt nu när man varit "borta lite" på mer än ett sätt.. *fniss*.. Mycket god mat har det blivit och blir säkert mer innan jobb tar vid i januari.. tycker som du att julen varar tills granen dansar ut.. =). Julkramar till dig.. /Monica

Lotta sa...

Tack detsamma =) Även här njuter vi av lugnet, sällskap, det fina vädret, sovmorgon och att "äga tiden" =) Ha en riktigt trevlig helg =)

Välkommen till UTSIDAN sa...

hallå och god fortsättning
vilka vackra julbilder du visar, särskilt sugen blev jag på dina gröna tallrikar!
kram kram

Hanneles paradis sa...

God fortsättning, kram.

Lusthuset sa...

Mums så härliga mysiga bilder. Dagarna efter julhelgen när man som du säger bara kan njuta utan att behöva fixa så mycket är så skönt. Ha det fortsatt bra. Kramar!!

Karin A sa...

Det låter skönt och det ser så mysigt ut när jag ser dina bilder! Idag blir det en snabb tur på stan - kanske något reafynd - annars kommer nog helgen mest bestå av mys och goda middagar. Ha en skön helg! Kramar Karin

Karin A sa...

Det låter skönt och det ser så mysigt ut när jag ser dina bilder! Idag blir det en snabb tur på stan - kanske något reafynd - annars kommer nog helgen mest bestå av mys och goda middagar. Ha en skön helg! Kramar Karin

Hjärtat Mitt sa...

Juldagen var en riktig njutardag här oxå. Sedan blev det till att jobba på annandagen och resten av helgen. Men efter det är det fritt fram till den 5/1. Ska bli skööööönt :)
Ha det fortsatt lugnt och skönt.

Kram Mari i Marieholm

Trolda sa...

GOD FORTSÄTTNING på dig också =D Och visst är det mysigt att "gå och skrota" under ledigheten, koppla av...äta godis och bara njuta av sitt pyntade Hem =D Och jag ser att "skumtomtarna" fyllts på...;-) Härligt juliga bilder!

Trolda - kramar =D

Solkatter och Dammråttor sa...

Ha en god fortsättning och ett gott nytt år!
Kram/Gunn

Tingeltangel sa...

Jag vill önska dig en riktigt god fortsättning på helgerna och ledigheten. Dina bilder är underbara som alltid och förmedlar så mycket känsla. Stor kram.

Annalunda sa...

Kära Poppins!

Underbart vackra bilder...njuuuutbara! Tomteskum också minsann... ;)Nu är det verkligen tid för att bara njuta!

Jag önskar dig ett fantastiskt härligt och fint Gott Nytt År!

Kram Annie