Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

söndag 11 januari 2009

A Christmas present for Poppins

Mannen och jag köper bara något litet i julklapp till varandra, så därför tyckte jag med gott samvete kunde köpa en klapp till mig själv. Det blev den här söta asken som innehöll två muggar i samma mönster. Det roliga är att jag köpte pappersservetter med exakt samma mönster i Frankrike.

I asken ska jag förvara små silverbestick. Just de här sockerskedarna är auktionsfynd.

The husband and I just buy something small to each other at Christmas, so I thought I could buy a Christmas present to my self and still have a clear conscience. And this is the one, a box that contains two mugs with the same pattern. Funny enough I bought paper napkins in the exact same pattern in France.

I will keep small silver spoons in the box. The sugar spoons on the photo are bought at an auction.

16 kommentarer:

Karin sa...

Hej Poppins!

Det är helt rätt att köpa sig en liten present då och då. Det är ju så roligt att som du dricka i de nya muggarna och dessutom ha användning av den fina asken. Den blir perfekt till silvret!

Jag vill också säga att ni gjorde en sån bra sak med Englandsresan. Det klart man ska uppleva nu medans man faktiskt är frisk. Tänk om man sparar allt till pensionen och så är man kanske sjuk och för trött då! Nej ut och res och njut. Vi har ju en liten kille så denna typ av resor får vänta, men snart så blir det vår tur! När vi var till Norra Frankrike var vi också i Bayeux (stavning?). Det var en verklig upplevelse. Vi har fina bilder från en klippa vi klättrede upp och såg solnedgången från, och ganska nykära var vi också!!!

Ha det nu så gott!
Varmaste kramarana

Karin

Terri sa...

Oh, I love those mugs Poppins! They are so historical and elegant - just my taste also! And the napkins - perfect!

xo Terri

hwita villan sa...

Men vilka fina koppar! Och asken kommer bli perfekt till dina fina skedar! Vad roligt när man hittar grejer som man verkligen gillar.

Ha en bra dag Poppins!

Kram M

Viola sa...

VIlken rar liten ask, till besticken kommer den att passa utmärkt, jag köpte några julklappar till mig själv oxå, fniss...kan bli för många ibland...ha en bra dag, KRAM

rosenskära sa...

Jag älskar att maskera min inköp som presenter till mig själv, vem ifågasätter en present...?

Kram/Lena

Trolda sa...

Underbart söta =D Jag antar att det blir många o långa kaffe-stunder nu framöver...med socker - för man MÅSTE ju bara få ta fram och öppna en sådan ask för att få fram de vackra skedarna till...;-) Och du är väl värd en present =D

Trolda - godmorgon!

solåkra sa...

Vilket otroligt snyggt mönster Poppins - fick ett alldeles vansinnigt habegär. Du är helt klart värd en julklapp... Å fint att spara finskedar i en sådan tjusig ask.. Må väl...

Hjärtat Mitt sa...

Men så roligt att det var samma mönster! Det är jättesnyggt. Vilken fin ask muggarna låg i. Det är ju nästan värt köpet bara för askens skull.
Och en resa ska det bli. Det var många intressanta ställen ni ska till. Det ska verkligen bli roligt att få se bilder sen :)

♥♥♥♥♥ Mari i Marieholm

My White Cottage sa...

Hallå där!

Jag köpte mig också en egen julklapp i år, det blev koppar med fat som jag hittade i en butik i Skivarp (!!!).

Så spännande med en resa till England! För många år sedan var jag i Bath och besökte då också den lilla byn Chilcompton där Mulburry har sin fabriksbutik. Det var otroligt vacker där och jag har sedan dess drömt om att en gång åka tillbaka!

Många kramar till dig!
Jenny

kullervilla sa...

Snygga muggar du köpt, lite konstigt det där med motivet. Världen är allt liten, servetter i Frankrike och muggar i Sverige med samma motiv :=)
Snygga skedar, här hemma hade mannen gjort hängen till halsband av dom:=)))
Kramiz//kullervilla

Karin A sa...

Helt otroligt att du hittade muggar med samma mönster! De ser verkligen fina ut och en julklapp till sig själv tycker jag verkligen man kan unna sig! :) Sockerskedarna ser riktigt fina ut, hoppas finna på loppis eller auktion jag med.

Önskar dig en bra vecka! Själv har jag mycket på gång men vi "bloggas" säkert fram emot helgen. :) Kramar Karin

Annika Christensen sa...

Vilken tur man kan ha att hitta saker som hör ihop fast att man köpt dem på olika ställen.
Det var du väl värd.
Ha det gott
annika

Hanneles paradis sa...

Klart man ska unna sej lite små presenter, det är så fint med gammalt silver. Kram.

Tingeltangel sa...

Vilka fina muggar och så roligt med den fina asken att förvara dem, eller ditt vackra silver, i.... Er resa låter helt underbar. Jag förstår att du ser fram emot den.

Min Skattkammare sa...

Åhhhh.....åhhhhh, jag läste förra inlägget och blir alldeles tossig!!
Det är min drömresa också, södra England. (ja norra med, för den delen) Vad roligt att ha det framför er, mycket bättre än dumburken! ;o)
Måste bara få fråga......är det dyrt? Flyger ni dit, eller är det bussresa, och vilket resebolag är det? Många frågor, men skulle bli så glad om du ville svara på mina ivriga frågor!
Dröm på nu........:o)
Kramar Kicki

Zassi sa...

Åh men du vilken fin julklapp du köpt till dig själv!! Superbra!