Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

lördag 7 mars 2009

Rejoice of the week

Det har funnit mycket att glädjas åt i veckan som gått. Det senaste numret av Hem och Antik som jag med glädje har bläddrat igenom. Inlägget om mig, Minna och Randi hos Guldkant på livet gjorde mig förstås jätteglad. Tack för de snälla orden, Mari!

I brevlådan låg häromdagen ett stort kuvert från Calgary, Canada. Det var söta Terri på Wind Lost som skickat en hälsning till mig. I paketet fanns en massa fina saker, det syns kanske inte så bra på bilden men det är tags från Martha Stewart! Och ett vackert julornament med etsning av en konstnär som heter Rachel Badeau - jag ser fram emot att hänga upp det nästa jul. Terri hade också lagt i två canadensiska heminredningstidningar som hon satt ihop ett lyxigt vitt sidenband: Home and Country och Style at Home.
There has been a lot of joy this week. The post at Guldkant på livet about me and two other photographs, Minna and Randi, really made me happy. Thank you for the nice words, Mari!
I found a parcel in my mailbox the other day. It ccame all the way from Calgary, Canada, from sweet Terri on Wind Lost. The parcel was filled with lovely things, like the tags from Martha Stewart and the beautiful Christmas ornament, etched by the artist Rachel Badeau - I am looking forward to hang it up next Christmas. Terri also added two Canadien interior decorationg magazines, wrapped around a luxury white silk ribbon.
Det var jätteroligt att titta i tidningarna och se de vackra reportagen. Det här vinterhemmet föll jag för totalt. Riktig country-stil.
It was fun to read these magazines and see the beautiful articles. I fell for this winter home. Lovely country style.
Jag gillar den här färgskalan i mild turkos och vitt, det känns så fräscht. På nästa uppslag ser man hur rummet har byggts upp med färger och material.
I love this colour scheme in pale turqoise and white, it feels very fresh. On the next page you can see how the room is designed with colours and materials.

11 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Ett sånt underbart paket att få...det är vänner det! :o)
Nu har jag suttit och njutit en stund av dina vackra foton, tack för att du delar med dig.
Ha en härlig söndag,
Lydia

Marina sa...

Oj så härliga de där tidiningsbilder ser ut att vara. Ha en bra söndag! Kram!

Trolda sa...

Åh så ROLIGT för dig!!! =D Och vad underbart med PAKET! Från andra sidan Jorden också...! TÄNK vad mysigt vi har det här på Bloggen och skapar Vänskap i Livet! Och så kul att bli omskriven hos andra, skall genast kika in o läsa...Ha en fin söndag!

trolda - kramar =D

Mamma C sa...

Så kul att få ett sådant paket med så mycket fint i. Härliga bilder från tidningarna, förstår att dom var bra. Ha en skön söndag.
Kram Mamma C

Tingeltangel sa...

Vad härligt att få ett sådant fint paket. Det är underbart att bloggen kan ge "riktiga" vänner. Och vad bra tidningarna verkar vara. Det vore roligt att få läsa ett sådant reportage i en svensk tidning som visar hur man skapar inredningen med färger, mönster etc. Det skulle vara lärorikt för oss amatörer. Ha en fin söndag. Kram.

Annika Christensen sa...

Låter som en spännande tidning.
Kul för er!!! Grattis.
Roligt paket du fått med posten.
Ha det gott
Annika

Lily of the valley sa...

Härligt inlägg hos Mari :D
Åh, du, vilken present! Så underbart kul :D
Jättefina saker du fått:D
Kram Lily

Karin A sa...

Vilka härliga glädjeämnen! Jag inser nu att jag inte gjort något sådant inlägg i helgen. Får ta igen det nästa helg. :) Kul med Guldkants inlägg, alla ni tre är så duktiga. Vilket härligt paket du fick från Kanada. Inredningstidningarna ser helt underbara ut!

Kramar Karin

Lusthuset sa...

Ja kära Poppins du är en jätteduktig fotograf och det är en njutning att trosa runt bland dina fina bilder. Så härlig inspiration du fått med posten det är alltid roligt att bläddra och njuta. Ha det bra. Kram!

Zizzi sa...

Mysigt att få ett litet paket på posten med sååå fina saker!
Kram cissi

Hannelen paratiisi sa...

Hem och Antik är väldigt trevlig tidning.
Ha det gott.