Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

söndag 11 oktober 2009

A Sunday in October

En grå söndag i oktober. Idag har det inte blivit ljust på hela dagen och en fint regn har strömmat ner. Jag har varit inne hela dagen för att förbereda en familjemiddag. Det blir laxsoppa till förrätt, asiatisk kyckling till huvudrätt och kanelpaj till kaffet. Nu inväntar jag gästerna och piggar upp mig med lite färg. Det är en härlig bukett i orange och gult som jag fick för några veckor sedan av mannen. Buketten är för länge sedan slängd men fotona finns kvar. Visst är det en härlig höstbukett!
Today is a grey Sunday in October. It has not nearly not been any daylight and a smooth rain has been fallen all day. I have been inside, preparing for a family dinner. It will first be a salmon soup, then Asian chicken and at last cinnamon pie with coffee. Now I am waiting for the guests to arrive and I am looking at photos of a bunch of flowers the husband gave me a couple of weeks ago. The flowers are all gone but the photos are still here. Is it not a lovey bunch of autumn flowers!

10 kommentarer:

Fundera grönt sa...

Vackert!
Ha det gott!

Merja sa...

En uppiggande bukett i hösttider. Den mannen vet precis vad man behöver;)

Katarina (Roses and stuff) sa...

Vacker bukett! Hoppas middagen blev lyckad - menyn låter smaskig!

Moa sa...

En härlig höstigt inlägg.. så vackra blommor och SÅ god mat du ska bjuda på.. mums säger jag och hoppas att allt gick bra. Ha en bra vecka..Kram/monica

Lily´s nya... sa...

Härliga färger :D
Kram Lily

Karin A sa...

Vilken underbar bukett med ljuvliga färger! Det där låter riktigt gott. Jag blev bjuden på rostbiff, ugnsgrönsaker och plommonpaj. Inte dumt det heller. Ha en skön vecka! Kramar Karin

Hannele sa...

Härliga höstärger,
ha det bra, kram.

Trolda sa...

Härlig bukett och så trevligt med middagsgäster! =D Läste också om din lilla bokklubb - 18 år! Men så underbarta att få dela sina intressen på det viset med goda Vänner! Försår om ni fortsätter i MINST 18 år till...;-) Och äntligen har jag skickat stafettpinnen vidare...:)

Trolda - kramar =D

Annika Christensen sa...

Underbar bukett! Middagen lät helt underbar den också!
Ha en bra vecka
annika

Kattfot sa...

Lät som en riktigt smarrig måltid. Hoppas ni hade trevligt! Din bukett var en härlig färgklick.

Kram Catrin