Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

lördag 17 oktober 2009

Time for pumpkins

Äntligen har jag börjat få lite höstkänsla i trädgården. Ja, blommorna är ju borta för länge sedan och planteringsbordet insatt, men jag har inte haft tid att dekorera någonting. Men nu har jag lagt några pumpor på bordet invid entrén och genast blev det lite höstligt - passande till vädret. Här i söder har det varit frysgrader på nätterna och soligt om dagarna. Förutom idag, lördag, då det är mer grått och trist. Perfekt väder för bokläsning och för att lyssna på musik!
Finally autumn has come to my garden. Well, the flowers were gone a long time ago but I have not had the time for decorating. But now I have put some pumpkins on the table by the entrance and at once the is a feeling of autumn - and suitable for the weather. The last days have been cold and sunny, except from today when it is grey and dull. Perfect weather for reading and listening to music!

10 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Vilka härliga pumpor! Färgerna satt fint tillsammans med det rostiga...

Hoppas du får en fortsatt underbar helg! Kram Marie

Lily´s nya... sa...

Fina pumpor, ger en fin stämning med det rostiga!
Kram Lily

Randi sa...

Vissst är de vackra! Det bevisar absolut dina vackra bilder! Jag har inte hunnit med. Får nog ta fram ett bord och dekorera lite. Det är så himla kallt bara - blåser "ishavsvindar", så jag väntar nog till i morgon. Tack söta för tipset!!!
Önskar dig en fortsatt skön helg.
Kram Randi

Lusthuset sa...

Tänk så vackert det blir med några pumpor....hör verkligen hösten till. Såg på Trädgårdsfredag i går kväll att det även kan vara bra i köket även om jag faktiskt är lite skeptisk, de ser så träiga ut. Vackra vid entréen är de i varje fall. Idag sopade jag ut de sista bladen i växthuset och grävde upp rosmarinen och satte den i kruka i växthuset så får jag se om jag kan hålla liv i den. Ha en fortsatt skön helg. Kram!!

Ingela sa...

Här hann bara vanlig grön squash mogna och nu har de sista frusit bort. Men hösten är en skön tid, allt lugnar sig för en stund.

Ingela

Lotta 8`) sa...

Läckra pumpor :) Hade ni grått idag? Vi hade en ljuvlig, solig höstdag :)
Jag ångrar att jag inte sådde minipumpor i år, de är ju så fina till dekoration :) Ha en skön dag i morgon :)

Thorins Trädgård sa...

Wow vilka fina pumpor! Snyggt arrangerat.

Marit

Kattfot sa...

Vilket vackert arrangemang! :)

Kram Catrin

Moa sa...

Underbara pumpor, ser så härliga ut måste nog ut o leta lite sånt jag också. Nu är det mycket innetid och härligt med tid för pyssel och lugna kvällar. Ha en skön vecka.. Kram/Monica

Trolda sa...

Åh så fint med pumpor och rost!!! Din entre är garanterat kvarterets finaste! =D Och TACK för gratulationerna och de rara orden, värmer nästan mer än ny-ekiperingen...;-)

Trolda - KRAMAR!!! =D