Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

lördag 21 november 2009

Christmas market

Den här helgen har det nog varit fullt av julmarknader över hela landet. Advent närmar sig och julkänslan börjar vakna. Lily och jag besökte julmarknaden i "Gamla kassan" i Landskrona. Det är ett 1700-talshus som ägs av Joakim Bengtsson som driver Helsingborgs auktionsverk och som även är en av experterna i Antikrundan. Det var mysigt att gå omkring, titta på den vackra interiören och på allt som såldes. Jag kunde förstås inte låta bli att köpa något och det blev en enekrans, stearinljus, tazetter och en julduk.

Änglar ökar julkänslan. Kika gärna i Shopen, där finns många att välja mellan.
This week-end there have been a lot of Christmas markets all over the country. Soon the Advent will be here and the Christmas feeling is growing. Lily and I visited a market today in an old house from the 18th Century. The owner of the house is a member in the Swedish version of the Antique Road Show. It was very nice to walk around, to look at the beautiful house and everything that were for sale. Of course I could not resist to buy something and I bought a juniper wreath, candles, Narcissus papyraceus (or Tazetts) and a table cloth.

The angels are from my shop.

10 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

En njutning för ögat att titta in hos dig :) Vilka fina inköp du gjort, den där duken ser intressant ut :)
Ha en fortsatt skön helg :)

Lusthuset sa...

O, ja vad mycket fint det finns att beskåda nu. Man får verkligen försöka "hålla sig i skinnet" men några inköp blir det ju alltid, man är ju inte mer än människa. Ha en fortsatt fin helg. Kramen!

Ankan sa...

Julmarknad i kombination med antikt låter jättespännande, och ja, det är nog lätt att få med sig en och annan vacker sak hem! Och humöret blir på topp!

Dina änglar och barn i gammaldags motiv är så söta. Tittar mycket gärna in i din butik när min mail funkar igen....
Kramar från Ankan

Malin sa...

vilka vackra saker du fick tag på och det är nu det börjar på "riktigt"
med julpyntet...En enekrans är vackert och det ska skaffas en här också...
Det regnar som sjutton idag och det är inte mycket till adventskänsla som infinner sig...snart är det mörkt och då slipper man se det grå...

Kramar från Malin

Hjärtat Mitt sa...

Det verkar vara en mysig julmarknad. Hade ingen aning om att den skulle vara, men har dålig koll på det mesta just nu.

Jag borde åka oftare till Västra Strö. Åker förbi där flera gånger i månaden, men stannar alldeles för sällan. Kanske bra för plånboken :)

Kram Mari

Trolda sa...

Javisst har det varit JULMARKNADER lite varstans...;-) Och så fina saker du köpt! det är en underbart mysig tid nu för oss "pyntare" =D

Trolda - kramar =D

Galtholmen sa...

Har suttit och bokfört hela förmiddagen - inget jätteskoj arbete, men det måste göras. Kände att jag ville ge sinnet lite "godis" och positivitet, därför tittar jag in hos dig. Och bilden på dina marknadsinköp gav verligen själen något att glädjas åt. Skall själv ut i min lilla butik nu och försöka åstadkomma lite julmys inför torsdag då vi startar med kvällsöppet.
Kram o ha det underbart...
Ulrika

Tingeltangel sa...

Vad mysigt det låter med julmarknad. Jag har inte kommit så långt än men hoppas att det blir tillfälle snart. Som alltid har vi ett födelsedagsfirande att klara av innan vi kan ta sikte mot julen.

Belle Brocante sa...

Hallo!

I just visited your fantastic Blog. Love your decoupage crafts & images. I used one Photo of yours on my Post about you & skates, I hope you don't mind! Please take a look! http://labellebrocante.blogspot.com/

Greetz from Holland,
Annemiek

Anna sa...

just found your blog
how very lovely!!!
I will follow you from now on!!!
gr.

http://artfulldelight.blogspot.com/