Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

söndag 27 december 2009

And Xmas is over...

Skinkan är uppäten, julklapparna utdelade, glöggen urdrucken och ledigheten slut. På måndag är det dags att jobba igen - men bara i två dagar, sedan har vi långledigt till den 11 januari.

Julhelgen var kort men intensiv. Julafton firade vi tillsammans med min brors familj i Malmö och vi hann faktiskt njuta av snön innan den regnade bort. På annandagen hade vi julfest för bokklubben hemma hos oss. Jag dukade med engelska tallrikar med vintermotiv. Tallrikarna köpte jag i november på auktion eftersom jag ville ha några juliga mattallrikar.

Ikväll ska mannen och jag festa på ost och portvin. Mums!
The Christmas food is eaten, the presents unpacked, the mulled wine drunken and the holidays are over. On Monday it is time to go back to work. But only or two days, then we will have a long holiday and will not be back at work until Januari 11th.

Christmas we spent together with my brother and his family and we were lucky enough to enjoy the snow before it started to rain. On Boxingday we had a Christmas party with the book club at our place. I laid the table with English winter china. I bought the plates in November on an auction since I wanted some plates for Christmas.

Tonight the husband and I will have some cheese and port. Yummie!

5 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Fin dukning!
Hoppas du får två sköna dagar trots jobb...

Ha det gott, kram Marie

Annika Christensen sa...

Ost och portvin är mmmmmmmmmmmm.
Smaklig spis får man väl säga.
Vi åt grönkålpaj med rött vin till det var helt ok det också.
Lite hallon från frysen som efterrätt.
Ja du nu är julen slut hua mig så fort det går.
Idag har vi haft den gråaste dagen hittills i år.
Ha det gott
Annika

Njut i din trädgård sa...

Ikväll fick jag njuta av ett portvin hos svärmor. Hennes hyresgäst i våningen under är från Portugal och kom upp med ett fantastiskt portvin. Typiskt mig så har jag inte en aning om vad det heter. Men gott var det!

Hoppas ni får njuta och god fortsättning!

Lusthuset sa...

Samma här.....nu får det bli vår när det vill *hi,hi* På tisdag skall jag träffa min gudson och ha honom alldeles för mig själv och det skall bli så roligt....nåja gudfadern får väl vara med på ett hörn också. Ha det fortsatt bra, kära Poppins.

PS. Jättefina tallrikar!!

Trolda sa...

Ja visst har det gått fort!?! Nästan lite snopet fort...Här är snön kvar o vintern har tagit ett grepp om oss. Härligt att duka med så vackra tallrikar, och gott, gott med ost o portvin o MYS med den Käre =D Och så skönt med en kommande lååångledighet =D

Trolda - kramar =D