Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

onsdag 30 december 2009

A Happy New Decade

Det är dags att ta farväl av det första decenniet av 2000-talet. Det känns som om det inte var länge sedan vi firade milleniumskifte. Jag tänker inte göra någon sammanfattning av de här tio åren för det kan vi ju läsa om i alla tidningar och se på TV. Personligen har de här tio åren gått otroligt fort men inte lika fort som 1990-talet. Det decenniet han jag knappt märka innan det var förbi men det var också en tid för mycket förändringar i mitt liv.

Tio år innebär ju en massa förändringar, både positiva och negativa saker. Nu ser vi fram emot 2010-talet och vad som ska hända då. Det är ju spännande att vi inte VET vad som ska hända och så länge vi inte vet, kan vi ha hopp om allt det GODA och BRA som ska ske!

Jag önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR och ETT GOTT NYTT DECENNIUM!

It is time to say goodbye to the first decade of 21st century. It does not seem a long time ago since we celebrated the new millenium. I will not try to sum up this ten years since we can read about it in all the newspapers and look on telly. For me personally this ten years have passed incredible fast but not as fast as the 1990s. I have dim memories from that decade but it was a period of a lot of changes in my life.

Ten years do mean a lot of changes, both positive and negative things. Now we look forward to the 2010s and the things that will be. It is exciting that we do not KNOW what will happen and as long as we do not know we can hope for all the GOOD things that will be!

I wish you a very HAPPY NEW YEAR and A HAPPY NEW DECADE!

12 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Hej!
Ja min vän visst är det tur att man inte vet vad som skall hända.
De sista 10 åren har gått så fort så jag förstår inte hur det gick till. Fyller 50 i januari och jag fattar ingenting för det känns inte så liksom.
Tack för alla dina fina inlägg och kommentarer under året.
Gott slut och Gott Nytt År
Annika

Lusthuset sa...

Ett UNDERBART och GOTT NYTT ÅR önskar jag dig kära Poppins. Tack för alla kommentarer och utbyte av tankar under bloggåret som gått så otroligt fort tycker jag. Nu får vi fira in det nya årtiondet och hoppas att det blir bra för oss alla. Kramar!!

AnnA sa...

Mmm.
Mycket händer under 10 år, ja.
Jag hade en baby på 3 mån, när vi gick in i milleniumskiftet, och han är fortfarande yngst, men 10 år nu...
Ha det gott, och
GOTT NYTT ÅR!
hälsn
AnnA

Lilla Eken sa...

Vilket fantastisk dukning du gjorde till din annandagsmiddag!! Kan inte blivit annat än en fantastisk och inpirerande träff gissar jag.

Önskar dig allt gott för det nya året. Och hoppas att din långledighet nu blir skön.
Kram /i.

Moa sa...

Ja visst är det mycket som har hänt och ska hända, och jag är ju en positiv varelse så jag förväntar massa roliga saker under nästa år.. och det önskar jag dig och de dina också.. kram och ett riktigt Gott Nytt år..Moa

kullervilla sa...

Önskar dig och de dina ett riktigt Gott Nytt År
kramiz//kullervilla

Trollmor sa...

Ja, tiden går så otroligt fort. Det känns inte alls länge sedan vi firade in 2009.
Tack för fina inlägg och dina rara kommentarer som gör mig så glad.
Önskar dig ett spännande Gott Nytt År min vän!
Varma kramar Trollmor & co.

Signes vind sa...

Önskar dig allt gott 2010. Hoppas din lilla firma växer ännu mer - du har verkligen fina saker - ska bli spännande att följa.
Vi firar lugnt i år - har varit jätteförkylda, och det känns helt OK att skåla ensam med mannen.
Som sagt allt gott under det nya året.
Kram Lotta på Signes vind

Trolda sa...

GOTT NYTT ÅR Käraste Poppins!!! Liksom DU tror också JAG på ett GOTT och BRA NYTT år, och må GODHETEN segra i smått som stort! =D Och spännande att inte VETA är det, och spännande att även kunna PÅVERKA sina handlingar och andras omkring...Vi tackar, bugar o niger för det som VARIT, och ser FRAMÅT med stor optimism på det som KOMMA skall! =D

Trolda - med NYA ÅRS-KRAMAR! =D

Nordingården sa...

Hallå Poppins, vilka vackra dukningar, julfaten, såå snygga!!

Gott Nytt 2010 önskas från Nordingården

♥ Hannele sa...

Gott nytt år!

Karin Lindström sa...

Hej kära Poppins!

Tack för din rara hälsning! Jag har varit inne och kikat i dina andra bloggar och beundrat dina underbara bilder. Det är en gåva att kunna fånga alla du magiska ögonblick som du kan, du är verkligen duktig.
Tack för detta fina bloggår och hälsningar. Jag minns speciellt en hälsning som inte var under 2009 utan 2008 som verkligen gjorde mig glad. Du hade varit inne två gånger och tittar på en bukett jag plockat och fotat i en fattigmanssilver vas. Det var en färgstark bukett som du berömde mig för, och jag blev verkligen glad. Kan känna mig glad än för de rara orden *ler*. Det är det som är det bästa med bloggen, att ge och få några snälla ord och att visa lite medmänsklighet:)

En stor kram till dig och jag önskar dig ett riktigt gott nytt år!

Karin

Ps nu ska jag kika på alla dukningar som de andra berömt dig för:)