Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

torsdag 18 februari 2010

Computer troubles

Jag har inte gått under jorden, är inte insnöad (även om man kunde tro det efter det sista snöovädret) och jag har inte fastnat totalt framför OS på TV. Däremot har min dator bestämt sig för att inte fungera! Eller rättare sagt, den fungerar men är sååååååå trög och långsam att jag blir galen! Jag har tillbringat kvällarna med att försöka säkerhetskopiera mina senaste fotona innan datorn bestämmer sig för att helt och hållet gå till de sälla jaktmarkerna. Varje klick på musen tar 10 minuter att genomföra. Otroligt frustrerande!

Desto roligare att få vara månadens blogg i Lantliv! Vilken ära! Tack snälla ni som redan hunnit säga grattis!

PS Det här inlägget skriver jag på mannens dator. Fotot är från i somras och föreställer min fåfänge gosse, Austinrosen A Shropshire Lad. Visst är han stilig?

I have not gone underground, I am not isolated by the snow (even if you could believe it after the latest snow fall) and I have not completely got stucked by the Olympic Games on telly. But my computer has decided not to work anymore. Or more correctly, it works but is sooooooooo slow, it makes me mad! I have spent the evenings trying to save back-ups of my latest photos before the computer decides to leave this earth for ever. Every click on the computer mouse takes ten minutes to carry through. Unbelieveble frustrating!

It is more fun to have been selected as the blog of the month in the Swedish magazine Lantliv! I am grateful of this honour!

PS This post is made on the husband's computer. The photo is from last summer. It is my vain lad, the Austin rose A Shropshire Lad. He is lovely, is he not?

16 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Grattis till månadens blogg...:)
Jag fick tidningen i brevlådan igår men inte hunnit kolla än.

Önskar dig en skön helg och hoppas att det löser sig med datorn...Kram Marie

Annika Christensen sa...

Grattis till det!! Vilken grej!
Jag har också haft datastrul óch det är trist måste jag säga.
Ha det bra
annika

NinaH sa...

Trist med datorer som krånglar!
Hoppas det fixar sig!
Grattis till utnämningen i Lantliv!!;-)

EVA AGNES sa...

Ja du, så vidrigt det är med en seg dator. Så har jag det också. Vad har du för version? Vista? Den är jobbig till max och jag kan rekommendera att gå över till den nya Windows7. Ska göra det själv så fort jag blir rik.Hahah
Shopshire lad är verkligen livgivande mitt i rusket.
Kramar Eva Agnes

Nordingården sa...

Vilken helt otroligt vacker bild Poppins, och va trist, att du fått datatrubbel, just nu, när du blivit månadens blogg i Lantliv o allt! Än en gång, stort grattis, du har en ljuvlig blogg med otroligt fina foton! Trevlig helg! Mari.

AnnA sa...

Grattis till utnämningen!
Datorer det är Teknikens Under, och när de fungerar är de bra, annars...hm.
Trevlig Helg!
hälsn
AnnA
PS!
Under bar rosbild!
Den där gossen har jag aldrig lyckats med...Finns väl fler försök.DS.

Elisa Day sa...

Ska vi bilda klubb? Min dator startar inte alls, har hunnit kopiera det mesta men inte allt. Nu vet jag inte hur jag ska få igång datorskrället. Grattis till att vara månadens blogg. Kram

Trolda sa...

Nej men vad KUL!!! GRATTIS!!! Nu MÅSTE jag ju köpa Lantliv!!! Och så jobbigt med krånglande datorer...hoppas du lyckas spara alla dina vackra foton! Här råder också snökaos och din fåfänge gosse känns låååååångt bort...TUR att foton inte är väderberoende! =D

Trolda - önskar fin helg o GRATTIS igen! =D

Signes vind sa...

Men så roligt att du blivit Månadens blogg - prestigeutmärkelse! Det är du verkligen värd!!!! Synd med datastrul men också en möjlighet att få byta till något bättre :-))
Må gott i helgen / Lotta på Signes vind

EVA AGNES sa...

Godmorgon!
Glömde säga grattis till Månadens blog i Lantliv.
Kramar Eva Agnes

Randi sa...

Stort grattis till dig! Måste kolla i morgon! Men vilken mardröm - datastrul är frustrerande. Hoppas du hinner ladda ner allt viktigt nu!
Hoppas det reder ut sig!
Stor kram
Randi

Lusthuset sa...

Jättemycket GRATTIS det är du verkligen värd. Tråkigt med datortrassel, hoppas att det går över. När man ser rosen så slår sommarlängtan till igen. Ha en bra vecka kära Poppins. Kram!!

Lily´s nya... sa...

Grattis till utmärkelsen!

Jag har också haft en del trubbel med min dator..Inte kul alls..

Härligt med lite manlig fägring ;-)

Kram Lily

Tingeltangel sa...

Hoppas du fått ordning på din dator igen. Tekniska saker vill man ju bara att de ska fungera.... Den där rosgossen är så stilig.

Malin sa...

GRATTIS TILL DIG!
Jag köpte alltid "Lantliv" förr men blev trött på att det dök en massa recept o kläder istället/till förmån för för inredning och lantliv...jag var så glad att det kom en tidning som var nyanserad o så blev den som "alla andra" men med sitt eget tema...ja ja..
Datakrångel är inte kul alls o här är en som vet...suck...hoppas det löser sig fort...

Kram från Malin

MARLENE sa...

Nu... äntligen kan jag komma in och säga GRATTIS. Tycker nog du är väl värd det :)