Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

onsdag 7 april 2010

Bye, bye Easter

Så var påsken slut. Den hann knappt börja förrän det trevliga var över... och det var dags att gå tillbaka till jobbet. Men jag är väl inte ensam om att tycka att ledigheten gick snabbt förbi.

Vi åkte runt och hälsade på konstnärer på påskdagen. Elva stycken hann vi med att besöka! Allt vi såg tyckte vi inte om men det fanns mycket vackert och intressant att skåda. Tyvärr regnade det hela dagen vilket tog bort lite av det roliga att köra omkring på den skånska landsbygden. Fördelen var att det inte var så många andra ute och det var inga köer att komma in någonstans.

Nu är det i alla fall vår på allvar även om det bara är varmt i solen ännu. Jag klipper rosor och clematis för fullt. Påskliljorna har börjat blomma så smått även om just dessa (längst ner) inte är från min trädgård.
And then Easter is gone. The fun had just started when it was time to get back to work... But I guess I am not the only one to think that the holiday passed very quickly.

We visited a lot of artists on Easter Day - eleven artists! We did not like everything we saw but there were many lovely paintings and art objects. Unfortunately the rain was poring down when we drove around out in the country side. The rain scared a lot of visitors and we were almost alone in some artists' homes.

Now the spring is here to stay even if it still is a bit chilly. I have started to cut the roses and the clematises. The daffodils have started to bloom even if these are not from my garden.

7 kommentarer:

Njut i din trädgård sa...

Jag tycker mycket om påsken. Inga måsten, ingen press och stress bland vänner och bekanta, bara lång ledighet och traditionellt mys!

Jag håller med dig, det gick fort över.

Lotta 8`) sa...

Snygg vas du visar på sista bilden, det är en sådan där "vill ha vas" :)

Ja, påsken försvann fort och även så ledigheten ;) Men det är ju kortvecka nu och jag hoppas verkligen det blir härligt väder till helgen.

Ha det så gott, kram ♥

Lusthuset sa...

Ja påsken gick förbi i ett nafs tycker jag...inte samma långdragna historia som julen. Nu har vi ju ljuset...mmmm underbart. Vi åkte också runt lite på långfredagen och solen sken så det blev en fin tur trots kylan. Mitt inköp för i år kan du se hos mig. Jag tycker det är fint (fårhuvudet), men jag skall bara hitta rätt plats för det...får väl vänta tills växterna kommer upp så man ser hur det tar sig ut. Har gått och städat lite i trädgården idag i det fina vädret...vilken tur. Ha en fortsatt skön vecka. Kram!!

Trolda sa...

Ja visst gick påsken alldeles för fort! Här var det dock fint väder i dagarna två, och mycket trivsamt umgänge med DANSKAR, så en härlig helg var det, om allt för kort.

Trolda - godmorgon! =D

Moa sa...

Påskhelgen är till ända och nu väntar jag på riktigt vårväder. Har varit ute lite då o då när det varit gott ute och börjat röja lite i landen,krattat och gjort fint. En härlig tid.. just i dag småregnar det och lite kallt var det allt när jag gick promenaden med hunden, så lite bloggtid istället för trädgårdstid blir det nu på dagen i alla fall. Ha det gott/Monica

Hjärtat Mitt sa...

Den kom fort och försvann lika fort.
I år har vi inte firat där vi brukar, så det känns inte som om det har varit påsk :(
Vi har varit på resande fot nästan hela påsken.
Längtar efter att komma hem och se hur långt det har kommit i trädgården.
Missade din fina tävling oxå.

Kramar Mari

Tingeltangel sa...

Ja visst gick det fort. Men jag tycker ändå påsken är skön för den innehåller inte så många måsten. Inte för oss i alla fall... Som vanligt är det fascinerande att vi bor i samma land men har så olika väderbetingelser. Här har det varit riktigt kallt idag och våren känns just nu ganska avlägsen. Men det svänger ju snabbt.