Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

onsdag 22 september 2010

Yippie! I am a coach

Hurra! Igår blev jag diplomerad coach! Efter en utbildning, som också varit en personlig process, kan jag nu titulera mig som professionell coach. I första hand kommer jag att utnyttja kompetensen i mitt arbete och börjar genast med gruppcoaching med studenter. Efter hand kommer jag också att coacha privat så hör av dig om du bor i Skåne och vill bli coachad.

Vad är coaching kanske du undrar? Idag finns det många olika coacher men långt ifrån alla har den bakgrund som jag nu har fått. Genom mina utbildare på Coach Walk Academy har jag lärt mig de elva kärnkompetenserna som ICF (International Coach Federation) bygger sin coaching på. Dessutom har jag fått lära mig verktyg för att hjälpa min klient för att själv hitta lösningar för att växa och nå sitt mål. Professionell coaching kan vara lösningen för dig som står inför stora förändringar eller utmaningar, allt från nytt jobb till ett bättre självförtroende.

På kvällen firade mannen och jag med att gå ut och äta på en härlig thailändsk restaurang.

Yippie! Yesterday I got a diploma in coaching! After an education, which also has been a personal process, I can now call myself a Professional Coach. I will use these skills in my work and I will start with coaching new students in groups. But I will also start to coach clients outside work.

Maybe you are wondering what coaching is? Today there are many different coaches but not many have the same ground like the one I have. Through Coach Walk Academy I have learnt eleven competences that are the base that the ICF's coaching (International Coach Federaion) stands on. I have also learnt different tools to help my clients to find solutions for growing and reaching their goals. Professional coaching can be the solution for you if you are facing changes or challenges, from a new employment to reaching for a better self-confidence.

In the evening the husband and I celebrated with a nice dinner in a Thai restaurant.

12 kommentarer:

Elisa Day sa...

Grattis! Bra jobbat! Kram

Lily sa...

Stort GRATTIS!!!

Kram

Signes vind sa...

Grattis så kul - ler när jag tänker på hur lika vi är :-) jag skulle så gärna vilja gå en sådan utbildning. Kan du maila mig lite om vilken utbildning du gått, lite mer fakta.

Grattis! o lycka till - kommer säkert bli kanon.

Lusthuset sa...

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!! Det låter ju fint. Hade nog inte varit helt fel att bli coachad av dig kära Poppins!! Ha en bra dag...det är ju fint väder. Vi skall åka till Vittsjö och gratta en 100-åring, det du!! Kram!

Madelief sa...

Dear Poppins,

Congratulations! Your descriptions sounds very interesting. I hope you and your husband will have a lovely dinner!

Lieve groet, Madelief

Lotta 8`) sa...

Grattis! Jättekul :) Tja, du kunde ju få coachad mig lite :)) Jag som aldrig får ordning på den berömda tiden och allt jag vill göra - skämt å sido - jag vet många som fått hjälp av coach för att nå sina mål, både privat och på jobbet och jag hoppas du får många och intressanta jobb i ditt nya yrke. Ha en skön helg :)

EVA AGNES sa...

Grattis Poppins!
Det låter verkligen roligt.
Lycka till med den nya professionen.
Kramar Eva Agnes

Trolda sa...

Stort, stort GRATTIS!!! Jag tror du kommer bli en alldeles UTMÄRKT coach!!! Jag tror att utöver den "skriftliga" delen krävs också en varm och fin MÄNNISKA bakom för att allt skall gå så bra som möjligt för dem du coachar - och det är ju PRECIS vad DU är!!! Så GRATTIS poppins och GRATTIS till alla som anlitar dig =D

Trolda - kramar =D

Moa sa...

Åh.. jättegrattis så himla kul och förstår att du är nöjd och glad. Så spännnade att få jobba med detta och utvecklande att få hjälpa andra att må bättre. Kram/moa

Galtholmen sa...

Märker att jag inte har hängt med i svängarna... Vad roligt att höra att du blivit coach!!! Spännande o jätteintressant. Önskar dig verkligen stort lycka till.
Kram
Ulrika

IET sa...

Grattis! Kan tänka mig att man lär sig mycket om sig själv på vägen.

Vilken fin portör du har. Jag har en omålad som är blickfång vid mitt ritbord. Den har hängt där i snart femton år. Försökte att flytta på den men då kunde jag inte jobba längre. Det är som om den vuxit ihop med interiören. :-)
/I.

Hege sa...

Jeg stiller meg i gratulantenes rekke.