Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

onsdag 3 november 2010

Vintage China

I England verkar det finnas stor verksamhet i att hyra ut antika serviser. Om man söker på "vintage china" får man många napp på företag som hyr ut till bröllop och tepartyn. Det låter som en trevlig idé! Om jag hade ärvt en gammal vacker servis, kunde jag kanske ha provat på att hyra ut den. Eller också kunde jag fortsätta samla på mig porslin och faktiskt ha en anledning att göra det. :)
Jag hittade också en nätaffär som säljer antikt porslin och lämpligt nog heter Vintage Home. Om man, som jag, är svag för engelskt porslin (ja, porslin överhuvudtaget) så gillar man den här sidan.
Foton: blandad kompott från Poppins' Garden
In the UK vintage china for hire seems to be a great idea. Maybe that could be something for me to do in Sweden. If I had inheritage a large set of china I could have it for hire. And I could keep on collecting lovely china and have a reason to do so. :)
I found a net shop that sells vintage China, named Vintage Home. If  you like me love English china this could be a shop for you.
Photos: Assortment from Poppins' Garden

6 kommentarer:

Galtholmen sa...

Även jag är svag för vintage china... men jag har köpförbud!!!! Inget mer porslin i huset förrän något gammalt åkt ut. Så jag frossar gärna i dina vackra bilder o funderar på hur fint detta vintageporslin skulle förgylla tillvaron hos mig.
Kram
Ulrika

Annika Christensen sa...

Jag kunde bli din första kund som hyr för jag behöver alltid till fotograferning.
Annika

maria sa...

Vackert porslin, och vackra blommor. Själv skulle jag aldrig våga hyra porslin, men så har jag också en liten porslinskraschare i huset ;-)

Lily sa...

Lovely!!!!
Roligt att ha så mycket vackert porslin!
Måste vara väldigt inspirerande att duka med..

Kram Lily

Trolda sa...

Så mycket vackert porslin du har!!! =D Härligt att kunna duka med gamla och vackra saker! Gillar nog den sista bilden allra bäst, med det svarta porslinet!

Trolda - kramar =D

Malin sa...

Nu har jag lagt till sidan som favorit o jag ska kika vidare...Såg porslin som vi har delar av i "skåpet" av här hemma...Jag har en speciell kaffekopp på morgonen som har engelskt påbrå o sen står det tallrikar i "vardagsporslinsskåpet" som härrör från samma serie...Jag ska sannerligen kika runt!

Kramar från Malin