Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

fredag 18 mars 2011

Spring flowers help

Mina tankar är fortfarande delvis på annat håll - i Japan och i Libyen - samtidigt som det har hänt mycket på jobbet. Därför är jag lite splittrad, det är mycket som ska sorteras in i rätt fack i hjärnan samtidigt som oron över vad som händer i världen hela tiden finns där.

Men det är skönt att få komma hem och slappna av. Vårblommor är härligt att vila ögonen på och lyser verkligen upp här hemma. Det gäller att ta vara på de små sakerna i livet trots att världen utanför känns orolig. Ranunkel och pärlhyacint blommar just nu vackert i köket och igår köpte jag en bunt med påskliljor. Hoppas du får en bra helg och att solen skiner över dig.

My thoughts are still partly somewhere else - in Japan and Libya - at the same time a lot has happened at work. That is why I have lacked inner harmony, there is a lot to classify to the right place in my brain at the same time as I worry over what is happening in the world.

But it is nice to come home and try to relax. Spring flowers are lovely to look at and they bright up the house. It is important to appreciate the small things in life in spite of the anxious world. Buttercups and grape hyacinths are flowering in my kitchen and yesterday I bought a bunch of daffodils. I hope you will have a nice week-end and that the sun will shine over you.

5 kommentarer:

Nanna sa...

Hoppas du kan vila dig från all stress i helgen! Ha det riktigt bra. :)

Lotta 8`) sa...

Äntligen helg! och idag vaknade jag av att det var så ljust ute, undrade vad klockan var..... härligt att det är så ljust om både morgon och kväll :)
Jag ser fram emot en skön hemma helg med lagom dos av allting.

Fina vårblommor! Jag stod och tittade på Ranunkler igår men de vissnar så fort så det blev tulpaner istället, köpte däremot lite till att göra vårkrukor utomhus.

Visst är det ruskigt, med krig och katastrofer, när naturen skakar om oss är vi så sårbara. Läste att många hjälper, tex H&M i Japan som skänker kläder till de drabbade, bilindustrin skänker pengar, skönt att vi kan bry oss om varandra även om det är på andra sidan jorden.

Ha nu en skön helg och må solen lysa på oss :)

Trolda sa...

Ja man blir verkligen illa berörd och tänker mycket på de stackars drabbade - fruktansvärt är det! Då tror jag det är extra viktigt att få komma hem till ett varmt och vackert hem där harmoni och lugn råder, för att sålla sina tankar och stilla sin oro. och vad passar väl bättre då än att kunna njuta av Vårens praktfulla fägring som DU gör!?! Solen skiner också HÄR idag och det KÄNNS att den ljuvaste tid är NU! KRAMAR på dig!

Trolda - =D

NinaH sa...

Känner precis som du!
Men njuter din fina vårblommebild! Och hoppas! PÅ vår & ljusning! På alla sätt! Och för oss alla- globalt!

Malin sa...

Det som händer i världen lägger liksom sordin på det hela och det är mycket som står på spel just nu...Här hemma lyser solen o i lä är det riktigt gott att sitta o blunda...Helgen är välbehövligt och att pynta inne med växter nästan ett måste...Ha det fortsatt gott!

Kram från Malin