Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

söndag 4 september 2011

The more I long for...

Rosamundi var en av rosorna som blommade bäst i sommar - annars var det inte mycket till rosår här hos mig. Den vackraste blomningstiden regnade bort vilket var trist. Det känns långt till nästa rossäsong men det är väl det som är tjusningen, att vänta och längta. Ju mer jag längtar desto mer uppskattar jag de få veckor som jag kan njuta av rosorna.

The Rosamundi was one of the rose bushes that had most flowers this summer - otherwise it was a poor rose year in my garden. The most beautiful time for the roses was sadly destroyed by rain. It feels like it is a long time until next rose season but I guess that is the charm, to waint and long for the roses. The more I long for the flowers the more I appreciate the few weeks when I can enjoy them.

5 kommentarer:

Madelief sa...

I totally agree. Roses are worth waiting for! It wasn't too good a year for roses in my garden too. Hopefully next year will be better.

Happy evening!

Madelief

Moa sa...

Tänk vad olika det kan vara med rosor.. i år har det blommat ganska bra tycker jag nog minns andra år du du har visat dina fantastiska rosor så jag dånar av avvund =), men de kommer ju igen som du skriver och ÄR väl värda att vänta på. Ha en fin vecka.. Kram/Monica

Trolda sa...

Den som väntar på något gott...men visst känns det lååångt tills nästa sommar...men nu är tid för höstens mys! Allt har sin tjusning! =D

Trolda - kramar =D

Tingeltangel sa...

Det är nog en del av tjusningen med rosor - att de inte kan tas för givna. Du brukar alltid visa så helt underbara rosor, förstår att det känns tråkigt att de regnade bort.

Lily sa...

Väntan och längtan är en del av tjusningen även om den är svår och lång ibland..
Kram Lily