Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

söndag 11 december 2011

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

This is a campaign from UNICEF to help children who starve.

4 kommentarer:

Karin A sa...

Vilket viktigt inlägg - givetvis är jag med! Tack för påminnelsen.

Hm, det där med datorer är svårt och ofta är de inte speciellt bra (oavsett om man är "ung" eller lite äldre). Jag hade besök av ergonom för ett litet tag sedan och min dator/datorarbetsplats höll inte måttet.

Kram Karin

Trolda sa...

Ja det är så hemskt att i dagens värld fortfarande existerar sådana här fruktansvärda orättvisor! Vi i västvärlden lever i ett överflöd och andra svälter...hur kan det vara rimligt egentligen!?? Nu när jag dessutom har ett eget barn lider man på något sätt ännu mer av att se dessa lidande barn... Fint av dig att ta upp detta och påminna oss!

Trolda - kramar!

Tingeltangel sa...

Vilket fint inlägg. Det känns extra viktigt i dessa tider av överkonsumtion och frosseri att minnas att det inte är så för majoriteten av jordens befolkning. Kram.

Urban Interest sa...

Good blogpost. UNICEF does a very good job for these childrens. I support them for 4 years now.