Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

måndag 20 februari 2012

Grrrrrrrr… furious

Grrrrrrrr… Jag är arg på mig själv. Jag har lyckats att radera alla mina foton från de senaste veckorna från min hårddisk. Och inga kopior har jag gjort. Grrrrrrrr…
Jag som brukar köra ”både livrem och hängslen”-metoden för att vara säker på att jag har kopior, har nu lyckats göra en dundertabbe. I vanliga fall har jag kopior både på cd-skivor, på en extern hårddisk och i Picasa, men får nu stå med lång näsa. Istället för att visa mina otroligt vackra och unika foton från i helgen (haha) , foton som nu inte längre existerar i denna värld, botaniserar jag bland mina foton från förra året och drömmer lite om våren. Vi är snart där!!!
Grrrrrrrr… I am furious at myself. I have managed to erase all of my photos from the last weeks from my computer. And I have not made any copies. Grrrrrrrr…
I, who normally use the method of ”both belt and braces” to make safe copies, have now made a real bloomer. I use to make copies and save them on discs, on an external dish and in Picasa, but now I am standing here looking stupid.Instead of showing my unbelievably beautiful and unique photos (LoL), photos that now longer linger in this world, I will browse among my pictures from last year and dream about springtime. We will soon be there!

3 kommentarer:

xoxo, Chloe sa...

Oh dear! Is there no way possible to retrieve them? I'm sure you will take many more lovely photographs in the days to come :)

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åååh så tråkigt...och du har raderat dem på minneskortet på kameran också??

Jag har köpt en extern hårddisk, sen har vi ytterligare en stationär dator + att jag då och då köper USB-minnen och CD-skivor, allt för att spara mina bilder och annat. Bälten och hängslen det känner jag igen.

Önskar dig en fin tisdag!
Kram,
Regina

Ps. Ser att ett av orden i ordverifieringen nedan är accident och det är en olycka att du förlorat bilderna

Randi sa...

Stockars dig! Förstår verkligen din frustration. Jag håller med Regina. Jag har en liten extern hårddisk, som kontinuerligt och automatiskt laddar ner precis allt jag gör. Känns tryggt. Behöver aldrig tänka på att spara. Går dator sönder är det bara att köpa en ny och ladda ner allt jag hade på den gamla. Besparar en massa problem.
Snart är våren här och då kommer du att ta nya vackra bilder...det vet jag.
Kram
Randi