Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

lördag 18 april 2015

What's gonna happen?

Jag har inte gjort ett inlägg på bloggen på flera månader. Jag kom inte ihåg att fira 8 år med Poppins' Garden i början av april. Det verkar som om jag har kommit mot slutet av min period som bloggare. Så vad ska hända fram över? 

Jag vet inte. Kanske jag kommer att ha kvar bloggen för att lägga ut lite foton och reseberättelser - för min egen skull. På sätt och vis är ju bloggen en dagbok där jag kan följa hur åren ser ut. Men jag tror inte att jag kommer att bli en sådan flitig bloggare som jag var de första åren. Jag läste igenom mina gamla inlägg och blev ganska road över min entusiasm och flitiga skrivande.

Så det här är inte farväl - vi ses kanske då och då! 

I have not written on the blog for months. I did not remember to celebrate 8 years with Poppins' Garden this month. It seems I am at the end of my time as a blogger. So what's gonna happen now?

I do not know. Maybe I will keep the blog and post some photos and travel reports - for my own pleasure. In one way the blog is a diary where I can follow year to year. But I do not think I ever will be the same hard-working blogger I was in the beginning. I read my old posts and was amused by my enthusiasm and frequent posting. 

So this is not goodbye - maybe we will meet again!

2 kommentarer:

Meta sa...

Hoppas verkligen att du håller kvar ett tag till rätt som det är så känns det bra igen att skriva. det kan vara så ibland och så får det vara.
Saknar dig gör jag men kikar in och gör som du läser bakåt ibland det är roligt.
Ha det gott och njut våren
Kram Meta

Tingeltangel sa...

Det är ganska många av oss som började blogga ungefär samtidigt som tappat gnistan ungefär samtidigt. Jag hoppas Du behåller bloggen så vi tex kan beundra Dina vackra rosor. Själv har jag inte hjärta att avsluta min helt.

Allt gott önskar jag Dig.