Sides

Välkommen - Welcome

Känn dig varmt välkommen hit. Om du vill får du gärna lämna en kommentar. Jag hoppas att du kommer att trivas här.
Om du vill använda någon av mina bilder, var vänlig kontakta mig.

You are very welcome to my blog. Feel free to leave a comment. I hope you will enjoy your visit.
If you want to use any of my photos, please contact me.

måndag 28 juli 2014

Three hot days in Stockholm

 Vi tog en tripp till Stockholm mitt under värmeböljan. Det var verkligen varmt!!! Vi försökte hålla oss i skuggan och så drack vi mängder av vatten. Det fungerade och trots att jag inte gillar värme så hade vi tre trevliga dagar. Vi hann med att ströva omkring i Gamla Stan, besöka Hallwylska museet, ta en liten båttur i skärgården och besöka Livrustkammaren och Moderna museet.
 It is a heat wave in Sweden right now and we travelled to Stockholm. It was really hot!!! We tried to stay in the shadow and we drank lots of water. It seemed to help and though I do not like hot weather we had three nice days. We strolled around in the old town, went on a trip to the archipelago and visited three museums - one of them the Gallery of Modern Art.

2 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är verkligen härligt sommarväder, men ska man göra något får man göra det lite långsammare när det är så här varmt. Stockholm är en underbar sommarstad med allt vatten...
Ha det fint!
Kram,
Regina

Lily sa...

Gamla stan är underbart vackert! Finns mycket att uppleva i Stockholm. Gäller att hålla sig i skuggan när det är så varmt som det varit, och fortfarande är vissa dagar.
Kram Lily